Priser på GC.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Riggan, 29 oktober 2006.

 1. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej på er!
  I våras eller om det var i vintras diskuterade vi ju priserna på GC. En del tycker det är dyrt där nere.
  Vi har varit i Köpenhamn i helgen och då sa just min man och jag att priserna på GC är mycket lägre än t.ex. i Köpenhamn.
  Vi skulle gå ut och äta middag. Det fanns inte något under 200 per person om vi inte ville gå på en hamburgerbar.
  Tänk så god mat man kan få för de pengarna på GC.
  Här i Småland har vi fått vår första snö. Snö och snö men det var vitt på marken i alla fall. Då är det skönt att drömma sig bort till varmare platser.
  Värmande kramar till er alla[8D] från en som hatar vinter

  Riggan
   
 2. anamogán

  anamogán Medlem

  Ja, det har du rätt i att man får mycket god mat för 200 kr på G.C.!

  Här är en till som hatar vinter!! Hoppas det dröjer länge innan snön kommer till oss i Göteborg.

  /Anna
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  RigganJag antar att de som säger att det blivit dyrare därnere jämför med tiden före Euron. För dyrare efter har det ju blivit men för det mesta är det billigare än "hemma".
   
 4. Riggan

  Riggan Medlem

  Det är sant som du säger ,RogMan. Det flesta jämför före och efter Euron. Visst har det blivit dyrare där nere efter det. Men ändå får man mycket mer för pengarna än här hemma . Det är sällan vi går ut och äter på kvällen här hemma, för det är helt enkelt för dyrt.
  På GC äter man ju bra mat för nästan samma pengar som vi här hemma betalar för dagens rätt.
  Kan tillägga att vintern nog ändå är på väg här nere i Småland för i natt hade vi -4 och på onsdag har de lovat snö!!
  Fy, vad jag fryser.


  Riggan
   
 5. klara

  klara Medlem

  Hej på er forumare. Tala om att få frossbrytningar. I onsdags kväll stod vi på Kastrups flygplats, efter att ha varit två veckor i Maspalomas och bott på Los Claveles park. Det hade faktiskt snöat i Malmö på förmiddagen berättade våran son, när han hämtade oss på Malmö central. Jag har inte vant mig än vid denna väderleken. Det känns som att dra ner en stor svart rullgardin. Jag vänjer mig aldrig. Det optimala hade varit att bo under vinterhalvåret på GC och på vår och sommarhalvåret hemma i Sverige. Vi har faktiskt allvarligt tänkt i de tankebanorna, när min make går i pension om fem år. Jag är utbildad undersköterska/skötare. De behöver säkert vårdpersonal på Gran canaria också. Det hade verkligen varit en utmaning. Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis