priser

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anni, 5 januari 2006.

 1. anni

  anni Medlem

  Ni som varit nere nyligen, kan jag köpa cigaretter billigare än 100:-, på flyget kostar dom ju 129:- och det är ju jättebilligt.
  Parfym är väl inte så billigt där nere om jag inte minns fel. :eek:
   
 2. KalleKula

  KalleKula Medlem

  Hej Anni !

  Din fråga om cigaretter: Dom ska Du köpa på flyget med förhandsbeställning för nerresan. Kr 129:-- tyder på att Du åker med MyTravel ! Du kan hitta låga priser även nere på GC (jämfört med Sverige) men som regel tar de 15-18 för en limpa svenska. Det är alltså plats att spara 2 - 5 per limpa. Köp då hellre en flaska vin el. dylikt för mellanskillanden ! Du kan också beställa för hemresan ! Ha de´ så bra på gamla fina GC ! / Sören [8D] [:I]
   
 3. anni

  anni Medlem

  :)Tack för tipset, jag nästan förstod att priserna är högre där nere. Hur var vädret om kvällarna, kyligt? Det går väl inte att packa bara sommarkläder förstår jag efter förra årets miss![8D]
   
 4. leffe

  leffe Medlem

  annie.
  Är du inte alltför kräsen när det gäller cigaretter så finns det billiga alternativ.
  Vickeroy = 6.25 euro
  Fortuna = 10.95 euro
  Angående kläder så har det varit ner till 12 grader under natten.
  Vi kom hem igår och har varit i Maspalomas.

  leffe[:p]
   
 5. KalleKula

  KalleKula Medlem

  Hej igen Anni !
  Du frågade i går om vädret, vilket kan vara lite nyckfullt under december-januari men jag hade denna gång en sagolik tur ! Min spontana rekommendation är: sommarkläder på dagarna och "svensk höstklädsel" på kvällarna och tänk på att Du befinner Dig på en ö, det kan ibland blåsa upp till 10 sekundmeter.
   
 6. anni

  anni Medlem

  Tack för tipsen, det gäller att ha stor resväska med "varma och svala" kläder!! Får väl beställa extra bagagevikt om det här skall hålla!!:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis