Psoriasisartrit

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av bazoka, 16 augusti 2006.

 1. bazoka

  bazoka Medlem

  Tänk va sol och saltvatten gör gött för oss alla psoriatiker.Var nere förra året på valle marina i 3 veckor och blev helt bra i 3 månader har aldrig varit så bra sedan jag var 16 år.Ska åka i år igen i okt 3 veckor så nu börjar nedräkningen.Har ni några bra tips på bra matställen så skriv gärna det även inne i playa del ingles har aldrig varit där.Vill gärna ha bra förslag på utflykter jag var upp i bergen och gick det var kanon gött jag gillar att röra på mig.Hälsningar från värmland
   
 2. Trams

  Trams Medlem

  Jag vet att det inte är många som håller med mig men ett ställe som jag gillar är Skansen som ligger i Yumbos köpcentrum...Tyvärr var det stängt nu när vi var där..Sen så måste du gå på Hard rock cafe som ligger på sidan om Yumbo köpcentrum i PDI...Å äta deras revbensspjäll!!
  Skönt för dig att få lindring för din PSO...Hoppas att den håller sig borta lika länge den här gången!
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  bazoka: ..jag vet vad du menar. Man mår som en prins därnere å känslan sitter i länge...som en viss reklam brukar säga. :)När var du senast på Valle Marina då...vi kanske har stött på varandra nån gång. Har varit hemma nu i 3 månader och..peppar peppar...prickarna håller sig borta rätt bra fortfarande. Hoppas du får en bra vistelse i höst.
  Hälsa Elisabeth å dom andra.

  Ps.Om du inte testat La Cueva Pirata eller Piraten som vi brukar säga så gör det. En annan underbar restaurang med lika underbar utsikt är Chinarest i Donanahuset (Patalavaca)
   
 4. R Nublo

  R Nublo Medlem

  bazoka: hör av dig när du kommit ner å berätta om läget. Det finns en internet dator inne i restaurangen, den e dyr men det funkar...med mynt.

  El Rocke Nublo [}:)]
   
 5. Trams

  Trams Medlem

  bazoka! Hoppas att din vistelse bli lika bra som förra året . Å att du får lindring för din pso . Å att "prickarna" eller "fläckarna" håller sig i schack länge sen!
   
 6. bazoka

  bazoka Medlem

  Hallå alla nu är det nära tills jag åker ner till gran canaria och 3 härliga veckor i solen.Ja det Ska bli gött att få bränna bort alla prickar och bli som en människa igen och jag ska försöka att rapportera om läget från ön.Hade gött hälsningar från värmland
   
 7. rogman

  rogman Medlem

  Bazoka: ha de bra där nere nu...hoppas du slipper regn, hörde att det regneda för första gången på länge för några dar sedan..den där Nublo har rätt..på sätt å vis...den där datorn funkar ibland å ibland inte. Hälsa alla därnere (eller varna) å säg att Rogman e på väg...:D..ta med dig snus..det e ett bra tips... norskan som jobbade i receptionen förut vill gärna köpa...hon jobbar på Jukebox nu.
  Ha de :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis