Puerto Mogan - restaurang o aktivitetstips?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Susann, 12 november 2008.

 1. Susann

  Susann Medlem

  Hej

  Jag skulle vilja ha lite tips på restauranger i Puerto de Mogan. Och även på roliga aktiviteter för familj med barn 8 och 15 år. Har bara varit på gran Canaria en gång innan så vi är ganska "gröna" på vad man ska hitta på. Finns det ngt man absolut inte bör missa?

  Undrar oxå om ngn vet hur det är med det vegetariska utbudet? Dottern är lakto-ovo vegetarian så hon äter varken fisk eller kött.

  Tacksam för tips!

  // Susann
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag har inte så mycket restaurangtips att komma med i Puerto Mogan eftersom de flesta ligger nere i hamnen och många är nog av samma karaktär. Jag äter ofta grönsakslasagne när jag är på GC och på de flesta håll är det ett säkert kort!

  På fredagar är det marknad i Mogan och den kan nog vara värd att besöka som ett roligt inslag i semestern.

  Puerto Mogan är fantastiskt mysigt men det kräver lite extra planering (enligt mig själv) eftersom man bor lite längre bort på ön. Känns lite som "Här slutar allmän väg" fast verkligen inte negativ bemärkelse dock är det nog ett lite lugnare tillhåll. Det finns saltvattenpooler att besöka som visserligen kostar pengar men är populärt, ligger i dalen innan vägen går mot Mogan.

  Las Palmas tycker jag inte man ska missa, att åka till Atlantico för shopping tycker jag är ganska meningslöst. Dit går det arrangerade bussturer från charterbolagen och den enda affären som jag tycker är värd ett besök är mataffären Carrefour. De övriga affärerna är Mango, Zara, Pimkie, Body Shop, mm mm samma som hemma alltså.

  När åker ni och hur länge är ni borta?
   
 3. Susann

  Susann Medlem

  Vi åker den 13:e dec och ska bara vara borta i en vecka. Ska bli sååå skönt. men det kräver lite planering innan så man hinner med det man vill utan att stressa.

  Tack för dina tips! saltvattenpooler låter kul - är de varmare än havet? För det är väl inte så varmt i december?

  // Susann
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej susann, har precis pratat med min syster som bodde i Mogan några år. Det hon kunde rekkomendera i restaurang väg va rest.Mozart som hade god mat då, idag har dom bytt ägare så nu visste hon inte hur det va, sedan finns det en rest som heter Jack el negro som ska va väldigt bra, men den har bara öppet på kvällarna.Sedan finns det en annan restaurang också med levande ormar som kanske barnen skulle tycka va roligt den heter Zoo.Sen finns det väldigt mysiga pubar med riktigt genuin spansk musik (har själv varit där) dom heter Julios eller så finns orillas del mar, på dessa pubar spelar ägarna själva gitarr och sjunger, mycket mysiga ställen. För barn finns det ju inte så mycket, men dom har ju en ubåt man kan få åka med i, men tydligen väldigt dyrt. Hoppas det va till lite hjälp i alla fall, och ha en riktigt trevlig resa:)[8D]:) önskar Marie/som gärna åkt med
   
 5. Susann

  Susann Medlem

  Stort tack för tipsen!

  Ha det bra! // Susann
   
 6. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  De nada, (inga problem) på spanska:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis