Puerto Rico en absolut 1:a klassemester

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Anne, 9 februari 2007.

 1. Anne

  Anne Medlem

  Jag tycker att Puerto Rico är en kanonfin plats för en härlig semester och särskilt då hotellet Marina Suites i Puerto Ricos båthamn. Vi bodde där april 2006 och hade en kanonvecka. Hotellet var precis så fint som vi hade läst om i Vings katalog med ett underbart läge vid hamnen och en otroligt fin utsikt. Vi hade önskat hamnutsikt och fick också det från 5:e våningen.Vi hade jämt göra att hålla reda på alla båtar som passerade ut och in i hamninloppet under dygnet. Gå in på Vings hemsida och titta under rubriken "FILM".
  Polerna var alldeles förträffliga med 3 stycken "bubbelstolar" och en helt suverän havsutsikt där inget fanns ivägen. Läget på hotellet var ju också det bästa tänkbara med närhet till restauranger och shopping, men också till ett rimligt pris. Absolut ett ställe att åka tillbaka till.

  Det här sportlovet åker vi till Lanzarote från Skavsta den 16:e november och skall tillbringa en vecka i Puerto del Carmen. Vi har varit där förut och det är ett annorlunda liv än i Puerto Rico, med mera inhemsk befolkning och mycket trevliga små restauranger och pubar med levande musik. Det är roligt med omväxling.

  Vi ser fram emot att vi alla får en fin semster på våra Kanarieöar.

  Anne


  Anne
   
 2. chica

  chica Medlem

  Hej Anne! Roligt att läsa ditt inlägg. Jag skulle tillbringat jul och nyår på Marina suites 2006 men tyvärr så inträffade saker som gjorde att vi bokade av. Jag ser nu att jag gått miste om ett drömställe men ditt inlägg får mig oxå att tänka på att det kommer en jul även detta år och att det absolut verkar värt att försöka igen. Jag hade bara hört gott om hotellet tidigare förutom att vissa tyckte det var för dåligt med solstolar och att det stod för nära varandra. Jag ser nu att det även finns solstolar i trädgården så förhoppningsvis ska man inte behöva bli utan. Jag gjorde min bokning via Solresor som oxå har detta hotell i sitt program. När det gällde julresa så hade de ett bättre pris än Ving. Kan vara ett tips om fler blir sugna på att åka dit.
   
 3. klara

  klara Medlem

  Hej! Å, Marina suites. Det hotellet får vi allt testa någon gång. Hälsningar Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis