puerto rico tips

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av puerto57, 8 mars 2007.

 1. puerto57

  puerto57 Medlem

  skall snart ner till PR. Någon som har tips på bra matställen
  där och även andra tips om utflykter mm
   
 2. Peter_W

  Peter_W Medlem

  Puerto rico gott att käka på restaurangen precis
  vid entrén. Många kan inte grilla tycker jag.
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Är du sugen på China så testa Si Senor i andra änden av centrum...på tredje våningen. Men då måste du gå förbi många "[}:)] :(inkastare på vägen, men det är värt det. Prisvärt som man brukar säga...å så ingår glass..inte så dumt.
   
 4. dljmka

  dljmka Medlem

  Hej!
  Den Indiska "Happy Valley", som ligger i köpcentret! Billigt, bra service och framförallt kanonbra mat!!! Att det sen bara är att vända om och trilla in på Pianobaren till Carlos Y Carlos är heller inte fel! Sen har du "Red Rose" nere i marinan, kanonbra mat och trevlig personal!

  / Maria
   
 5. Sang

  Sang Medlem

  Den grekiska restaurangen borta vid piren där man fortsätter till Amadores har vi testat ett par gånger och blivit nöjda varje gång. Absoluta favoriten är Il Gaitero i det lilla köpcentrat ovanför småbåtshamnen. Den ligger på andra våningen, precis till höger ovanför trappan. Missa inte den!!!

  Elisabeth
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis