Puerto Rico

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mange, 19 april 2006.

 1. mange

  mange Medlem

  Har inte varit ner på 2 år sambon hittar hela tiden på nya resemål,
  annars var vi trogna ön i flera år. Vi skall nu åka ner i dec , vad man kan längta, själklart blir det Puerto Rico där har vi funnit vår plats.Nu till en fråga vi brukade gå till Amfi stranden eller Amadores när man gick till Amfi gick man förbi ett hotell som var stängt dom 7 nedersta våningarna Balito Beach ving har det i sitt program, är det någon som vet om det är tomt eller har det rustats upp. Tyckte mig läsa någon stans att det var renoverat?
  Kan ni inte del ge era synpunkter om Puerto Rico det är en underbar plats men få verkar skriva om det.
  Mange
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag kan bara hålla med om att Puerto Rico är en fantastisk plats och då syftar jag på stranden. Jag skulle inte vilja bo på hotellen runtomkring. Okej om jag hade råd att bo alldeles vid havet förstås men att klättra omkring bland bergen nej, känns jobbigt med tre barn. Vi åker ofta dit eftersom minsta killen trivs så bra på den stranden, Anfi är också välbesökt på sommaren. Nu har jag nedräkning..åker om precis 4 v.
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Puerto Rico eller Putte som vi brukar säga är en magnetisk plats, trotts all betong. :)Första gången jag klev av bussen vid terminalen så stod jag länge bara å stirrade på alla hotellen som klättrade upp längs på bergssluttningarna, det var en fantastisk syn. Ännu häftigare är det på kvällen när alla neon skyltar lyser. Jag gillar shopping centrat trotts <s>alla odrägliga inkastare</s>. Harleys och Pianobaren är några av favvoriterna.
  Stranden och hamnen e oxå fina och minigolf banorna e rätt häftiga i alla fall den med vattentema.
  Ja i Putte kan jag tillbringa många timmar, både natt å dag.
  Balito Beach har jag oxå hört att det skulle rustas upp. Men jag tror att det är bara rustade upp de 2 översta våningarna.
  Senast jag var nere (1 år sedan) så gick jag förbi nedanför då var det många trasiga rutor. Men det kanske hänt nåt det senaste året va vet ja...mañana:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis