rädd kille , behöver lite svar.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av n/a, 31 januari 2005.

 1. n/a

  n/a Medlem

  Hej alla..
  jag o en kompis ska för första gången resa till kanarieörarna, tänkte åka på sportlovet en sitsa minuten för en vecka..

  Vi kan noll om kanarieörna då :S så jag undrar vilken stad skulle passa oss.Vi är på 19 år vill FESTA om kvällarna och bada om dagarna.
  Juste en fråga till borde vi köpa flyg + osp hotell biljet eller räcker det med flyg och sen hitta nått hotell själv när man kommer fram ?vad rekomenderar ni


  Är det nått som ni vill tillägga om va vi bör tänka på såå skulle det inte sitta helt fel ....MVH. en rätt så orolig kille på 19.
   
 2. Hej..
  Ska ni festa, ska ni bo i Playa del Ingles. Mängder med klubbar och dansställen som säkert passar er.

  Om ni åker ospec är risken stor att ni hamnar utanför PdI och missar de flesta "festställena" inne i PdI, fast det går nog att festa på andra ställen också och inte bara i Playa Inglés..

  Att åka utan att boka hotell, kan vara lite vanskligt när det är sportlovsvecka, många hotell har fullbokat så jag hade nog bokat med hotell så jag vet var jag hamnar.

  Om ni åker med bara flyg så kan jag tipsa er om ett hotell som brukar ha ngt eller några rum lediga.. Det är Teneguia .. som ligger på Avda de Tirajana, en vecka där kostar (tror jag) 7 X 35-42 euro beroende på om det är hög eller lågsäsong.

  Dessutom finns det ett vandrarhem som ligger i San Fernando, billigt men en aning sunkigt..

  Får önska er en bra resa.. och var rädda om er!

  Karin Svensson
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Tackar så mycket Karin :D
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Tjena..en liten partyräv här...jag tycker om ni bara ska åka en vecka fösök hitta något specat i sista minuten där ni vet var ni kommer..och slipper hamna borta i playa del cura eller las palmas...behöver inte bli så dyrt...beror vad ni vill betala...men det är mest bekvämnt...ett annat alternativ.. ta en flygstol och och boka olika typer av rum och standard på www.apartamentosalamanca.com ligger i playa ingles...finns bra bilder på sidan på olika rumstyper....om ni ska parta så tror jag ni blir mest nöjda på kasbah... mycket roliga ställen en trappa ner på plattan...jag har haft mycket roligt röj där..kan vara en del framfusiga försäljare och inkastare men blås bara förbi dom...tills ni hittar något ni själva tycker verkar coolt.....självklart ska ni var i playa del ingles....ni har den stora stranden på promenadavstånd sen...röj på
   
 5. Cascarlsson

  Cascarlsson Medlem

  Någon gång ska bli den första ! Ser att STS Solresor har ett par rum lediga per idag på hotell Koka i Playa Ingles. Mera centralt än så kan ni inte bo.
  Klicka in på www.solresor.se. Undvik sista minuten av skäl som ni redan
  fått besked om.
  Åker själv ner den 24/2 (för 16:de gången). Lycka till !
   
 6. n/a

  n/a Medlem

  xerxses och Cascarsson tackar :D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis