Rapport från kidnappar-semester

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mysan, 27 december 2007.

 1. mysan

  mysan Medlem

  Tja, då var vi då hemma igen.....[xx(]

  Resan ner gick ju som de brukar, llllåååånnngggssssaaaammmmmttttt.

  Men väl på plats kände man hur kanariesjukan fick ge vika. Ge vika var precis vad mitt vänsterknä gjorde när vi skulle äntra våra platser på planet. Detta innebar att jag o dottern lämnade pojkarna i receptionen på hotellet o åkte direkt till Clnica Roca.

  Undersökt, röntgad, gipsad, betalt, tid för återbesök fixat och hemma igen inom 2 timmar! Det är starkt jobbat tycker jag. Fantastisk service och vilken personal!!!!!!! Ni skulle sett blicken på den manlige skötaren när han skulle kränga mina strecht-jeans över gipsskenan! Hua, vid ett annat tillfälle hade jag nog övervägt att ringa efter mentalvårdare...[:p]hihi

  Nåja, jag blev ju ett riktigt ankare för familjen i flera dagar. Skulle vi någonstans så blev det taxi för mig. Jag hade gips från ljumsken ner till fotknölen (för ett vridet knä.....) så jag var strakbent. Intog med mindre graciösa rörelser baksätet i taxibilarna till chafförernas förskräckelse [:0]. Sen fick jag stå och vänta på resten av familjemedlemmarna som tog sig fram till fots. Gissa om mitt högerben är urstarkt nu, liksom mina armar och händer!:D

  Men jag blev ju av med gipset tids nog och fick "enbart" elastisk binda. Enbart = först sånt där luddigt förband som man lägger under gips, sen elastisk binda och sedan ett "kasslernät" över alltihop. Från ljumsken och ner till foten![^] Inte vart det mycket smidigare än gipsskenan. Men det gick ju att ta AV och var mycket LÄTTARE!!!!!;) Det innebar att jag kunde ligga i solen utan att få solsting i knävecket och jag kunde till och med bada lite försiktigt. Det är slirvligt att gå med kryckor vid poolkanten, halt som attan, så jag använde diverse familjemedlemmar som kryckor i stället[8D]

  Nu kunde vi åka taxi allihopa för om jag struntade i bindan så kunde jag med möda tråckla in mig i taxin, flaxande med kryckor.

  Jaja, ni skulle sett oss.

  Vädret var ju inte på topp det heller så hade jag varit kurant hade vi nog tagit oss till Putte eller Las Palmas för lite tidsfördriv eller solning.

  Nu var vi iofs i Putte en dag. Mina svärföräldrar (som åkt på "2 veckors semester till Teneriffa") kom o överraskade oss på hotellet vår andra dag. Så när jag väl hade fått den där bindan på benet tog vi bussen till Putte och tillbringade dagen på deras hotell. Tempurerad pool var definitivt bättre än det isvatten vi hade i vår pool. Stranden kunde jag ju inte besöka pga kryckbehovet och det något osäkra underlaget :(.

  Vi åt vår julmiddag på Miramar och deras underbara personal. Inte en julskinka så långt ögat når!

  Men nu är vi hemma igen i alla fall, lite bruna är vi nog. Nu ska jag ägna mig åt att göra lite lite julmat till mig o gubben på nyårsafton. Vi ska sitta hemma o trösta lilla kissen som är så skotträdd så. (Jag HATAR RAKETER:(:( )
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Välkomna tillbaka till verklgiheten[:p]
  Det var tråkigt att höra att du inte fick vara så smidig som du hade önskat[xx(] tur att det inte var värre. Det är ju aldrig roligt att råka ut för sådana händelser men det låter ju betryggande med sådan god service...snabba bud! Men du verkar vara vid gott mod fastän jag förstår att det kan ha varit bökigt med kryckor. Är du bättre nu?
  Det låter som om ni hade lite trevligt iaf även om det nu kunde ha varit bättre;)

  AnneliH som längtar till solen
   
 3. mysan

  mysan Medlem

  Tar upp en gammal tråd....

  Idag fick jag besked från Länsförsäkringar. Hela min del av resan samt de utlägg jag hade för sjukvård, får jag tillbaka pengar för. Sedan är det inga probelm hos Zürich att betala ut de 1500 för självrisken som Läns inte återbetalar till mig.:D:D

  Så nu har reskassan fyllts på igen! Kan det bli bättre, denna fattiga torsdag i januari??
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

  Skönt för dig att det gick så bra med försäkringsbolagen! Å det är ju aldrig fel med lite påfyllning till resekontot även om det kanske inte var lika roligt att "tjäna" ihop pengarna!!
   
 5. Ingela

  Ingela Medlem

  Härligt Mysan att allt gick bra:D Nu är det väl bara att sätta sig ner och beställa en ny resa[8D][8D]

  //Ingela
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis