Regn? Finns så mycket mer att göra än bara sola och bada

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Datorgumman, 19 februari 2005.

 1. Datorgumman

  Datorgumman Medlem

  Kom hem den 9 februari från en två veckors vistelse i San Agustin. Vädret var kallt, blåsigt och regn. Några dagar sol hade vi men kvällarna var kalla, 10-13 grader, så det var tur att tjocka tröjan var med. Längtar ändå till nästa gång vi åker dit. Finns så mycket mer att göra än bara sola och bada. Brukar hyra bil i tre dagar och köra runt och titta. Och det är verkligen värt pengarna. Har varit på ön tre år i rad, men fortfarande är det mycket vi inte sett.
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Håller med att det känns som att "komma hem" lite grann när man landar på GC. Vi har också varit på biltur från Maspalomas till Fataga. Verkligen en upplevelse som tål att rekomendera!!

  Vid ett speciellt ställe stannade chaffisen och frågade oss vilket håll vi trodde bilen skulle rulla??...jag undrade om han var riktigt nykter eftersom vi stod i uppförsbacke så svarade vi alla givetvis ...bakåt!!!! Men icke!....vi rullade framåt!!! Han förklarade att det var alla synvillor som fick ögat tro att det var uppför...ja, ja konstigt var det i alla fall, en liten upplevelse som bland alla backar och krön (värre än berg&dalbana mellanåt)fick en att förundras över naturen. Jag/vi min man och jag gillar verkligen att vara där, ska för 6:e gången till GC. Vi brukar hålla oss runt San Augustin,Pl del Ingl, och Maspalomas.

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis