Regn???

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av asa, 5 mars 2007.

 1. asa

  asa Medlem

  Hej på er, sitter och tittar på väderprognosen för södra GC. Den visar på REGN två dagar nästa vecka! Inte är det väl möjligt...?? Snälla säg att det INTE brukar regna den här tiden på året utan att det är falskt alarm :(
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Vädret är jättefint därnere nu, finare än vad det brukar vara denna årstid. Nu vet jag inte vilken väderprognos du tittar på men ofta så visar väderleksprognoserna Las Palmas vädret och där kan det faktiskt regna ganska ofta när det är klarblå himmel och sol 5 mil söderut.

  Ju längre söderut på Gran Canaria du befinner dig desto finare väder får du. Just nu så blir det bara stabilare och bättre men visst kan det regna även i mars/april/maj/juni dock är det nog ganska snabbt övergående.
   
 3. asa

  asa Medlem

  Jag har tittat på 10-dygns prognoserna som finns länkade från den här sidan. Den ena är för GC syd. Vi kommer att vara i San Augustin nästa vecka och jag hoppas såklart på sol och varmt [8D]. Men jag hoppas att det är som du säger Pellis, att det är fint väder och, ifall det nu kommer något regn, att det går snabbt över!
   
 4. asa

  asa Medlem

  Idag är regnskurarna ersatta med Soleado istället! Vi hoppas på sol! Ha det bra alla ni som ska åka iväg till snart!:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis