Resa beställd

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Jenny, 4 april 2007.

 1. Jenny

  Jenny Medlem

  Nu så är vinterns resa beställd! :D Så nu känns det riktigt bra.
  Två veckor i december till Arguineguin! [8D]
  ~Jenny~
   
 2. leffe

  leffe Medlem

  JUL o NYÅR firas i PDI.
  Resan beställd o betald.
  Anrika PLAYA DEL SOL väntar på oss :)

  leffe
   
 3. chica

  chica Medlem

  Grattis till er som bokat och bestämt er. Själv har jag drabbats av beslutsvånda och funderar på om jag ska åka till Las Palmas nästa påsk ifrån Stockholm eller om jag ska välja att åka ifrån hemorten och isåfall till PDI eftersom LP inte finns i det alternativet. Finns fördelar resp. nackdelar med bägge alternativen. LP är helt klart åtråvärt eftersom alla våningsalternativ med havutsikt är uppbokade på det hotell jag är intresserad av redan nu för samtliga datum kring nästa påsk. Jag har gjort en prel. bokning men blev ambivalent när jag upptäckte att det skulle bli flera tusen kronor billigare att åka från hemorten. Har alltid gillat PDI och man vet vad man får men jag har ju läst på forumet att flera tycker att det börjar bli skamfilat. Jag får fundera över påsken. Om någon har något råd el. tips att ge så mottages det gärna.
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Det låter härligt jag ser fram emot våra 2 veckor 13 juni i sommar på synwing Arguineguin! kollade idag vad det skulle kosta för oss att åka typ en vecka i samband med barnens höstlov dit men det var dyrt sen kollade jag på Green Beach sida(hemsida) det ligger egentligen bättre till om manvill ha nära till Anfi och även Patalavaca stranden men fick inget vettigt verkade fullbokat.Innan barnen som nu blir 8 i maj fixade vi alltid boendne själva och flygbiljetter men då var man inte beroende av några skolor och lov vilken skillnad.Vi brukar prata om hur det blir när vi är pensionärer och kan få åka till GC när vi vill.Innan barnen bokade vi Green Beach egna flygbiljetter och stannade i 3 veckor härligt!!!! En del tyckte inte vi var kloka men vi njöt och älskar ön vi har rest och sett även annat så de kan tycka att vi är insnöade om de vill det skiter jag i.Green Beach var perfekt på hösten mest långliggare (pensionärer) de är lugna tysta och trevliga på morgonen och dagen passade oss perfekt som ville sova ut (lite barn på hotellet dvs tyst) vi åt middag på GB och drog sen vidare till PLi eller PC el Las PALMAS och kom i princip i hem nästa dag hasa ut till poolen runt 13-14 la oss ned.
  Nu är det annat som gäller barnklubbar up ca 9.00,spela tennis med sonen åka till Aqualand osv men det är självklart roligt också och framförallt har killarna varit så pass många gånger på GC att de pratar om det minns saker och längtar lika mycket som vi.
  Hälsningar Biggan

  Biggan
   
 5. n/a

  n/a Medlem

   
 6. big

  big Medlem

  Samma här [8D][8D][8D]

  Två veckor i December till Las Palmas [8D]:D:)[:I][:p];)[:eek:)][8)][:0]

  Mvh:Steffe
   
 7. tjollan

  tjollan Medlem

  Hejsan Leffe! Hm vi är där smtidigt! Ryktet säger att vädret ska vara suvveränt just jul och nyår som kommer :)
   
 8. leffe

  leffe Medlem

  Hej tjollan.
  Vi åker ner 22/12 och stannar två veckor, inte omöjligt att vi möts någonstans.
  Angående vädret har du alldeles rätt, man har aldrig förr haft så säkra och soliga prognoser som just nu till jul o nyår.
  :D:):D
  leffe
   
 9. Jenny

  Jenny Medlem

  Önskar ALLA en riktigt Glad Påsk! :)
  ~Jenny~
   
 10. Björn

  Björn Medlem

  Visst är resan bokad men bara sommarresan, kvar är ju hösten/förvintern såklart men det blir ju ett senare bekymmer [8D]
   
 11. Johanna

  Johanna Medlem

  Nu är resan bokad och klar! För första gången på flera år åker vi charter, tidigare har vi endast köpt flygstolar och bokat boende själva, men i år ville vi testa att bo på Tres Vidas där vi inte bott tidigare så då blev det till att öppna plånboken och boka vanlig charter! EMTEHED - Eftersom avresan blir en vecka senare än vanligt så behöver vi inte vara oroliga att vi skall blanda ihop våra resväskor på Gando :D!!
   
 12. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Jaha, då rök den chansen då:(
  (det gick inte med choklad, det gick inte med
  "förväxla väskor trixet",
  ja ja jag ska nog komma på nå´t;))

  Glad Påsk i alla fall Johanna
   
 13. Johanna

  Johanna Medlem

  Glad Påsk på dig med Emtehed! Choklad, väsktrick och annat fungerar inte på mig;)!! Fråga bara min make! Han fick bryta benet på mig på dansgolvet på Stenungsbaden för att fånga mig:D! Åker ni ner den 17/11?
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis