Resa i slutet av feb- Las Palmas eller sydkusten

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av PHermansson, 19 januari 2005.

 1. PHermansson

  PHermansson Medlem

  Hej!

  Ska beställa resa men kan inte bestämma mig... Las Palmas eller San Agustin? Vill ha lite värme, lite relax men inte för lugnt, lite liv måste det va. Bara inte nått "bara party"-ställe. Har inte vart på GC tidigare. Just idag känns Las Palmas intressant, men imorn kanske sydkusten lockar mer... Nån som kan hjälpa mig att bestämma mig?
   
 2. Cascarlsson

  Cascarlsson Medlem

  Hej,

  Har just kommit hem från två veckor i Las Palmas och två veckor i Playa Ingles så jag vet nu skillnaden. Rekommenderar Las Palmas med flera sevärdheter och fin playa nästan "mitt i stan". Gott om bussförbindelser ut i naturen söder och väster om stan. Playa Ingles är ganska mycket ett party-
  ställe. Lycka till med resan !:)[:I][8D]
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Värme och relax hittar man I Maspalomas och närheten till Playa Ingles och partyställena är perfekt. Vad man ser som för mycket eller för lite party beror nog lite på ens egen ålder. Las Palmas har jag/vi bara besökt över dagen så att säga när vi varit på GC.
   
 4. nettan

  nettan Medlem

  Om det var jag som skulle välja råder inga tveksammheter,
  helt klart Las Palmas.
  Nettan
   
 5. Mp Special

  Mp Special Medlem

  För det mesta är det mycket dåligare väder på norra delen, det kan regna i LPA o soligt på söder. San Agustin o fram till maspalomas blåser det ganska mycke, så jag skulle rek Puerto Rico där är det oftast varmast och inte så blåsigt. Helt ok drag är det också.
   
 6. Zaro

  Zaro Medlem

  Boka du din resa till Las Palmas,ar det inte sa soligt ta en buss till syd och tillbringa dagen dar.Du kommer att trivas i stan dar det finns mycket att se och uppleva tex.Museer,parker, bad strand i stan + en harlig atmosfar och kanske knyta kontakt med lokalbefolkningen pa on.
  titta har pa bilder............www.arquired.es/users/ea8axu/canaria.htm

  ZR
   
 7. Sleepwalker

  Sleepwalker Medlem

  I Las Palmas hittar du mer nöjesliv, medan du i San Agustin kan finna mer värme och sol. Las Palmas har en tendens att ha det svalare, men som sagt, är det shopping och nöjen du vill ha kanske det är ett bättre alternativ. Annars kan jag rekommendera Playa del Ingles som ligger 2 km ifrån San Agustin, där du kan hitta båda delar. :D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis