Resa med medicin som ska förvaras kallt, helst i kylskåp?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Trams, 6 juni 2007.

 1. Trams

  Trams Medlem

  Tänkte höra med er om någon hade stött på något problem med att resa med medicin som ska förvaras kallt å då helst i kylskåpet? Tänker på flyget! Man måste ju ta med sin medicin på resan.

  Tacksam för svar! Vet att många åker på klimatvårdsresor så något sätt att klara sig utan kylskåp på resan ner måste ju finnas..
   
 2. mysan

  mysan Medlem

  I planets "mage" är det faktiskt ganska kallt. Jag brukar ha medicin som ska förvaras kallt i resväskan. När jag kommer fram är den fortfarande kall. Brukar inte vara nått problem alls. Är det sedan en medicin som man behöver ha till hands i kabinen så brukar kabinpersonalen kunna stå till tjänst med en liten plats i kylen.

  Det är nog inte själva flygresan som du i så fall ska oroa dig för utan transfern. På bussarna blir det varmt och där finns inget kylslåp. Men i resväskan brukar det som sagt fortfarande vara kallt när man kommer fram.
   
 3. Trams

  Trams Medlem

  Okej då vet jag!
  Tack så mycket!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis