Resa nästa år-en fråga

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 9 juli 2007.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Sitter och ska boka en resa för mig och mellersta sonen, vi planerar att bo i Playa de Ingles och de hotell jag funderar på är dessa två:
  Arco Iris och Olympia. Vi ska resa med Apollo ser det nog ut som... Finns det någon som har erfarenhet av dessa hotell??? De verkar väldigt mysiga och ligger nära stranden och havet.
  Från början skulle vi åka allihopa men nu vill inte min man :-( han är flygrädd och det tog mig 6 år för att få med mig honom nu i år....så nu får jag väl vänta i 6 år till... men jag stannar inte hemma :)
  Planerar att åka runt den 20 april, är det någon till som planera inför nästa år? Har sett några har lagt till sig på avreselistan men den sträcker sig till mars bara..
  Annars så regnar det bara här ute hos mig och det är trist. Men då är det ju alltid kul att planera framtidens resor "ler"

  Annelie
   
 2. xerxses

  xerxses Medlem

  Ja vilket väder Annelie..bättre att sitta framför datan en sån här dag..[:0]:)[8D]

  Tyvärr kan jag inte hjälpa dej med info om dessa hotell...men det slog mig när jag läste om din man...:)

  Själv hade jag bara flugit med ett inrikesplan tidigare och landat i oväder i Halmstad och den där lilla fokkern rassla omkring som ett balsaplan i vinden och åskan..trodde min sista stund var kommen...[:0][:0]

  Nåväl efter ett antal år senare (och jag hade hållit mig på landbacken)... lockade min dåvarande tjej med mej med på första charterresan till Gran C..så efter lång övertalning och försäkranden så följde jag med flyggrädd som jag var...[8)]

  Efter ett par whiskey och norrlandsdynamitöl 7.2% på Arlanda så gick det som en dans...:)
  Senare nu i livet har jag blivit så flygvan så jag klarar jag mig med en ostmacka på Arlanda nuförtiden...

  Kanske kan vara ett sätt att komma över flygskräcken...hälsa gubben det men han har kanske testat den varianten...[8D]

  Två dagar kvar till värmen ouzo och grillade Calimares....
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Xerxses, tack för ditt råd :) Jo gin och tonic är vad som brukar hjälpa honom när han åker. Första gången han och jag åkte var 2001, då var det gin och tonic innan vi gick ombord och så en även på flyget, sedan så tog det som sagt var 6 år innan jag fick med mig honom igen och då försökte han med samma sak. Han är ju lugn och så när vi flyger men han fixar inte att resa oftare verkar det som. Vi pratade lite om det i går och han säger att han är "mätt", han känner inget behov av att åka igen och utsätta sig för faran. Jag försöker lite fint säga att risken att man ska råka ut för något är större när vi åker bil än när vi flyger. Men det fungerar inte. Jag kan ju inte tvinga honom och så länge som jag känner att det är ok att jag åker så är det ok för mig med. Det skulle vara trist om han sätta sig på tvären för att jag vill iväg........ då skulle vi ha ett problem. Jag är ju också flygrädd men jag arbetar för att det inte ska ta över för då skulle mitt liv bli begränsat....

  Ha det så himla bra nere i Grekland och sola för mig. Kanske du kan ta med dig en flaska sol och värme åt mig?

  kram  Annelie
   
 4. anneghost

  anneghost Medlem

  Tack för svaret pepesbodega, jag lutar åt det hotellet. Så nu blir det att boka ;)  Annelie
   
 5. tjollan

  tjollan Medlem

  Mina föräldrar har bott på Arcos Iris innan renoveringen och dom är då näjd. Det är en par mindre hus som hängerihop om jag inte miss minner mig. Men i alla fall dom är nöjda.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis