Resa

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ransi, 14 april 2008.

 1. ransi

  ransi Medlem

  Nu har jag förhandsbokat resa till Gran Canaria,Puerto Rico.Den 4/6 1 Vecka ska ha min 50 års dag där,och åker ensam.Ska bli hur kul som helst.Har tagit bort bilderna från picassa blev bara massa strul och spam,gjorde väl något fel vid installtionen.Det var våran datakille på jobbet som fixade,samtidigt fixade han datorn på avstånd,dom kan de här killarna.Ska kolla annan sida som jag lägger ut bilderna.(tips tack)

  rja
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  Hoppas du får det helt toppen i Puerto Rico, både jag å ovan talare älskar detta ställe..:):D
  Synd att d blev krux i picasa, har inte jag vart me om men ska bli kul å se dem sen när du fått ordning på dom...vart kommer du bo när du åker?[8D]När du åker så kommer vi bara¨ha en månad kvar tills vi ska åka...toppen...Vi har idag 79 dgr kvar, alltså har du under 50.
   
 3. Anders 53

  Anders 53 Medlem

  Trist för dig att fira Din Dag ensam...Men du kanske hittar några där att fira med.Grattis i förskott.
   
 4. ransi

  ransi Medlem

  Hej jag har lagt ut lite bilder på http://www.panoramio.com/user/1616974
  Det kommer mera.Jag ska bo på Puerto plata,lite nedanför cc Europa.Jag vill åka ensam,vill inte ha nån tillställning,det är bara skönt att ibland vara med sig själv,och kolla vad man har åstadkommit,och vad man vill av framtiden.Har sagt till mina närmaste att jag kan ge konto numret så dom kan sätta sina presenter i form av pengar där.Tack Bumben det var lätt.


  rja
   
 5. Anders 53

  Anders 53 Medlem

  Fina bilder.Tack för titten.
   
 6. ransi

  ransi Medlem

  Lite nya bilder och gammla.Nu är det nästan panik jag hittar inte mina cd skivor med bilder från dom senaste resorna,jag flyttade för ett år sedan så måste gå genom källaren.Det är i allafall 7-8 skivor med bilder från Gran Canaria.Annars får man väl åka igen och ta om bilderna.

  rja
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis