Resa

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 16 augusti 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Ni tror väl säkert inte vi är kloka[:0] Men va ut på vings hemsida, fick se det va utropstecken på resorna i februari, till långt in i mars[:0] blev så nervös så nu har vi bokat vinter resan:) vågade inte vänta, det tycker jag är bra gjort[^] man har inte hunnit iväg på sommar resan ännu förrän man bokar ny ha ha:D I alla fall bokade vi 20:e februari o två veckor, skönt på sätt och vis ha det klart kram på er[:eek:)]
   
 2. klara

  klara Medlem

  Var ska ni bo då, om man får fråga?

  Jag tänker faktiskt boka resan, som går av stapeln i månadskiftet september/oktober nästa år. De resorna kommer ut om cirka en månad, fast då ska jag faktiskt vara gc otrogen. Vi ska nämligen åka till Thailand och fira min 50-årsdag. Även om det är lågsäsong där vid den tiden, åker folk dit ändå. Det kan ju vara kul att testa någonting annat, som man kan jämföra med, för att sedan återvända till gc igen.

  Ha det!

  Irene
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Vi bor ju alltid på Los arcos, så det blev samma. Hade jag inte varit så flygrädd hade jag också velat åka till Thailand, verkar jätte fint där:) men för mig räcker det att sitta på hel spänn i fem timmar, dessutom känner vi ganska många i Pdi, så det blir alltid man måste ner och kolla läget:) Ha en bra lörda/Marie
   
 4. klara

  klara Medlem

  Är det bra, att bo på Los arcos? Vi har gått förbi anläggningen många ggr. Det verkar stort. Hur är standarden där? Jag tänkte, att det kan vara bra och veta till en annan gång, om man händelsevis vill till PDI igen.

  Irene
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Jag tycker det är jätte bra, vi har ju bott där varje gång vi varit nere, förutom 2 gånger då vi bodde på buenos aires, och visst är det lite slitet, men dom håller på att renovera bungalowsen nu. Det jag tycker är så härligt är att man får så mycket mer än om man har hotellrum, det är ju ganska stora trädgårdar med häck eller liten mur runt om kring, så man har sin egen lilla täppa. Det är 350 st hus och fyra pooler, varav en uppvärmd, där ligger även poolbaren, ganska bra om man vill ta sig en öl eller något lättare att äta:) sedan ligger det ju ganska centralt också, men fram för allt älskar jag att du har din egna uteplats, där spenderar vi många efermiddagar när man tröttnat på badet, dessutom glömde jag ju tillägga att i varje trädgård har man två sol stolar, samt plastbord med fyra stolar mycket mysigt, pröva nästa gång
   
 6. klara

  klara Medlem

  Vi har också bott på buenos aires 2 ggr. Där var det jättefint. De sista åren har vi bott på en bungalowanläggning, som heter Los claveles park i Maspalomas. Ja kan hålla med dig om, att det är skönt, att kunna dra sig tillbaka till sin egen lilla täppa, när man är trött på att bada. Nu i höst blir det riosol i Puerto rico. Riosol är nyrenoverat för i år och ligger väldigt högt upp i dalen, med fin utsikt över havet. Det ska bli härligt.
   
 7. xerxses

  xerxses Medlem

  Intressant måste jag säga....[8D]

  Xerxses som sladdar in på knäskålarna en yster lördagskväll...:D
  Att du FBK Marie var en Los Arcos fan så förenar det oss..mycket bra val...om man nu vill ha lite connection till PDI och allt vad det innebär..med dancing sol och ljus...uschh tycker att hösten gör sig påmind alldeles förtidigt nu här i Suecia...slog om från kanonsommar til höstdepp...anser jag...suck..[xx(][xx(]...så att dra ner till Los Arcos gör en avis så där lagom...[xx(]

  Har varit i Thailand och risken att du drar dit är att du drömmer dig tebax...okay jag vet att detta handlar om Skäret i första hand...men testa Thailand någongång det är helt enastående...[8D][8D]

  Men vill man ha lite bekvämare flygtider så är det Holmen som gäller...:)

  PS Marie kolla in 212 där bodde jag sist på Los Arcos ganska hyfsad tomt jag fick med egna palmer bla ....DS
   
 8. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej xerxes, jovisst är jag los arcos fan, tycker det är underbart där, vart någonstans ungefär ligger 212:an i förhållande till receptionen[?] Vi brukar alltid bo väldigt nära receptionen, b.l.a. har vi bott i kojan precis intill ving receptionen, och även grann husen runt omkring där. Brukar alltid faxa ner någon månad innan vi ska fara, och ha önskemål så då brukar det bli något av dom husen.:) Det jag gillar med los arcos, som jag även skrivit tidigare är just detta att man får intrycket att bo så mycket större, än vad man gör, men det beror ju på att man vistas så mycket ute på täppan, sedan ok det är ju lite slitet men vad gör det, jag behöver inte massa lyx omkring mig, huvudsaken är att jag trivs, har ju även bott på buenos aires, som då va väldigt fint, men där kände vi oss instängda, med bara balkongen att sitta på, dessutom är det ju inte så stort pool område där. Och Thailand jaa kanske någon gång i framtiden ha en bra söndag kram Marie
   
 9. Solgott

  Solgott Medlem

  Oj då. Testar du Thailand så vill du aldrig åka någonannanstans igen. Har varit där 3 ggr och vill tillbaka. Men nu skall vi testa Gran Canaria för att jag inte orkar flyta i 12 timmar. Har nästan ångest för att jag skippar thailand och åker till Gran C. istället :D


   
 10. Solgott

  Solgott Medlem

  :D ha ha..nej jag brukar inte FLYTA till Thailand utan FLYGA förståss :D

   
 11. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Solgott ![8D] Ursäkta vilken överdrift, när du skriver att om man åker till Thailand så är man"såld" mer eller mindre. Jag har åkt säkert 10 gånger till Thailand dom sista 10 åren. Och jag tycker att hysetrin kring Thailand är mycket överdriven.
  För lång och dyr resa, och sen alldeles FÖR varmt. Att ligga och sola i Thailand är en pina, då solen och den fuktiga varma luften är så het.
  Tackar vet jag Gran Canaria, som har lagomt varmt och fint väder för oss nordbor. Jag tycker så här i efterhand att jag slängt bort pengar på alla mina resor till Thailand.En eller ett par gånger, ok, men inte mer.;)
   
 12. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Jag för min del tycker det ju är långt att flyga 12 timmar, räcker gott med 5 och en halv, särskilt när man som jag är flyg rädd, får väl se hur det går i morgon, ner kommer man ju alltid:D får ta mig några huttar på landvetter[:p]:)
   
 13. chica

  chica Medlem

  Håller med dig Bronzom! Jag är soldyrkare och verkligen älskar vintersolen på Canarias. Det är så skönt att kunna ligga i solen hela dagen och bara njuta!!
   
 14. Solgott

  Solgott Medlem

  Alla tycker nog olika.
  Jag tycker inte det är speciellt fuktigt om du åker under vinterhalvåret, sommaren är dock rätt fuktig. Men jag ÄLSKAR värmen och fukt och tycker inte alls att det är för varmt att sola för man kan svalka sig utan att behöva stå och fundera om det är för varmt eller ej men jag är en stor badkruka och det måste vara 25 grader om jag skall bada.

  Jag vill inte vara skeptiskt till Gran Canaria och vill defenitivt inte förstöra erat forum men jag är VÄLDIGT skeptiskt till ön. Att jag skall åka dit nu beror på att jag inte heller orkar flyga 12 timmar pga graviditet och små barn. Men jag ÄR skeptiskt. Både till den mörka naturen, bruna stränder men mest till alla stora hotellkomplex. Jag har så svårt för dessa stora tråkiga komplex.
  Men tro mig...jag hoppas att jag har JÄTTEFEL :D


   
 15. Solgott

  Solgott Medlem

  Förresten...hur kunde det ta dig hela tio! Thailandsbesök att upptäcka att du inte gillar landet?
  Eftersom du måste ha lagt massa pengar på resmålet så måste du ändå gillat det efter typ 3 ggr (som jag)? Varför åker man dit 7 ggr till om man inte gillar det?

  Nyfiken.
   
 16. tjollan

  tjollan Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis