Reseberättelse från en underbar vecka på Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 30 oktober 2010.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej allihop. Här kommer min reseberättelse från en underbar resa till Gran Canaria:

  Resan ned gick jätte bra, knappt någon turbulens (tur för mig).

  Väl nere tog vi en taxi till Playa del Inlgés, under vägen dit skvätte det lite regn på rutan, men så pass lite att ett par drag med vindrute torkaren räckte sen slutade det.
  Väl framme var det både sol och moln ganska behagligt första dagen när man ska styra med upp packning och handling.

  Efter det var det runt och hälsa på alla bekanta där nere, och det var kära återseenden, så kul att se dom igen.

  Dagen efter på onsdagen kom det vänner från Norge ner, så då blev det lite festligheter, och ut på kvällen. Det har varit mycket bad och sol men ingen direkt utflykt på det viset, vi gör ju inte det så mycket utan det blir mest bad för oss.

  Måndagen där nere var helt mulen, men dock 22 grader, så då var vi på Tropical Cc och kikade och avslutade med en måltid på Guarappo, tog sedan promenaden hem därifrån.

  Våran sista söndag for vi iväg ett gäng till Pattalavaca stranden där vi aldrig förr varit, också ett underbart ställe måste jag säga, och att det låg så nära Anfi beach hade jag inte en aning om, och precis ovanför där vi låg, såg jag skylten med Casa Siri som många av er på forumet talat om, kom tyvärr aldrig dit upp men kanske nästa gång.

  I alla fall har temperaturen legat på 31-32 grader varje dag, och ibland lite moln framåt eftermiddagen, ja som vanligt en helt underbar resa:)

  Ha en bra dag/kväll
  Marie:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis