Rest. Gorbea

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Johanna, 2 oktober 2006.

 1. Johanna

  Johanna Medlem

  Är det någon som varit på Rest. Gorbea i San Augustin? Jag undrar om det är väldigt dyrt? Den verkar ligga så fint så det hade varit kul att äta där någon kväll!
  Det börjar närma sig nedräkning för mig med, vi åker till Bahia Feliz den 18/11...........
   
 2. Mista

  Mista Medlem

  Nej, men vi brukar bo på Gloria Palace (själva hotellet under resturangen). Har tänkt äta där ett antal ggr, men det har liksom aldrig blivit av. Kan dock intyga att utsikten där uppe är helt OK.
   
 3. grisbacka6

  grisbacka6 Medlem

  Trevlig restaurang med fin utsikt. Hyfsade priser.
  Deras oxfile med gorgonzolaost är inte att leka med.
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Restaurangen är av lite finare kvalite´och högre priser. Jag har varit där och ätit, det var väldigt gott och priserna? Ja, det var inte jag som betalade så jag la inte det på minnet. Låter knäppt men jag minns inte så mycket av själva besöket eftersom jag helammade min yngsta son och ni som har ammat vet verkligen vill "gröt" man kan ha i huvudet då. Det jag minns som negativt var att servicegraden var så hög att de nästan stod vid bordet och bugade och bockade medan man åt. Restaurangen som heter Bamira och ligger i Bahia Feliz området är tydligen en hit, har aldrig tagit mig dit men alla som har varit där säger att det är super. Man måste dessvärre boka bord, det brukar man inte behöva på Gorbea.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis