Restauranger.Arguineguin.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Mecker, 6 februari 2007.

 1. Mecker

  Mecker Medlem

  :) Hej igen!
  Har några frågor som jag hoppas att någon kan svara på [?]
  Vi åker ju till GC i slutet av maj, tänkte då fira vår bröllopsdag där nere, vi bor på Sunwing [8D]
  Har fått många fina tips på restauranger i Arguineguin :D både på forumet och på Rogmans hemsida (som jag varmt rekommenderar) :) har fastnat lite för La Cueva Pirata och Los Canarios Uno,
  men vilken av dom är mest romantisk [?]
  När vi var där förra gången i maj -99 så firade vi vår bröllopsdag på ett ställe som hette Castilla el. något likn.(är osäker på namnet) det låg i arguineguin och hade öppnats av en svensk dam för många år sedan.
  När vi var där drevs det av hennes barn eller barnbarn, någon som vet om det finns kvar?
  Längtan till solen blir bara större för var dag [:p] //Micke//
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Tack för rekomendationen Micke. Vilken av dessa ställen e mest romantiska...svårt val, men jag måste nog säga Piraten. Med den utsikten vid solnedgången...mmm..kan inte bli mer romantisk.
  Cueva Pirata är uppdelad i två sektioner. Om ni frågar snällt så kanske ni får sitta ensamma i den andra avd...sen kan ni gå till Jukebox...150 m bort vid rondellen å lyssna på lite livemusik. Glöm inte inte å hälsa till Siri fr mig. (de e norskan som jobbar där, har en länk på min sida till hennes sida)

  Trevlig resa å glöm inte kameran
   
 3. Mecker

  Mecker Medlem

  Då lär det bli Cueva Pirata, romantiker som man är!
  Vet du någonting om den svenska restaurangen, som jag frågade om?
  En annan sak är det gång avstånd eller ska man ta en taxi? Min fru har fibromyalgi så hon har ju mycket smärtor och ibland svårt att gå om det är långt eller väldigt backigt.
  Men sol och värme brukar göra henne gott, vi är båda GC lovers!!!//Micke//
  Ps:Lovar att hälsa till Siri,kameran är ett måste Ds.
   
 4. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej Mecker!!
  Förstår precis din fru. Jag har själv fibromyalgi och en svår tinnitus beroende på whiplash. När jag fick fibromyalgin kunde jag inte ens stiga upp för en trottoarkant. Men idag mår jag bättre. Hoppas det blir så för din fru också.
  Jag hade svårt att gå i början av min sjukdom men nu har jag haft den i 12 år och "mår" bättre.
  Vi åker den 21 februari till värmen. Jag mår mycket bättre där nere. Min läkare har rekomenderat mig att flytta till värmen?? Men vem har råd med det med sjukpension och vanlig pension??
  De sista åren har vi bott på ett hotell med mycket rappor men det går bra:)
  Hur länge har hon haft sin fibro??
  Hälsa till henne
  Kram


  Riggan
   
 5. rogman

  rogman Medlem

  Testa Piraten, för upp till Los Canarios e det en saftig backe, sträckan Piraten - Sunwing är på ca 5-600 m..om jag kommer ihåg rätt. Det är tur att det är billigt med taxi därnere. I receptionen på Sunwing vet jag att dom ringer till taxi så man blir hämtad utanför ingången. Bli inte förvånad på retur resan när taxin tar en sväng till rondellen åt andra hållet å vänder där...det är ju heldragna linjer där som dom inte får korsa.. å så tjänar dom ju lite mer.;)

  Den andra restaurangen vet jag inte så mkt om, kanske nån annan som vet.

  Ha de
   
 6. Mecker

  Mecker Medlem

  Hej Riggan!
  Hon har känt av fibron i 11-12 år, men fick diagnosen för ca. 10 år sedan.Vissa dagar kommer hon knappt ur sängen, men hon är en riktig kämpe!
  Hon har också sjukpension, så jag förstår vad du menar.När vi åker brukar vi kolla om det finns hiss om det är flera vån.Vi gillar Sunwing konceptet ganska mycket. //Micke//
   
 7. EmmaE

  EmmaE Medlem

  Måste även jag lägga ett gott ord för Jukebox, Rogman tipsade om det sist vi var ner och hela familjen älskade det, underbar bar med helt fantastisk personal.
  La cueva pirata är nästan lika underbart det.

  Åker ni en sväng till Playa Ingles är El Gaucho en otroligt bra restaurang där,
  har de godaste Enchiladas jag ätit i jättemysig miljö.

  Hoppas ni får en toppenbra resa!

  Hälsningar från ett Östersund i VM-yra/kyla
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis