Restauranger i Bahia Feliz med omnejd

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av stalle, 14 januari 2007.

 1. stalle

  stalle Medlem

  Hoj! Vi ska med son och farmor snart åka till Bahia Feliz och ha det skönt och få lite barnfritt ett par dagar. Vart kan man bege sig om man vill hitta mysiga restauranger med god mat (gärna exklusivt) då restaurangerna tydligen är under all kritik i området runt Bahia Feliz? Mer tips på aktiviteter om man har en pojk på 1,5 år med vore kul att få....[8D]
  / Stalle
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Alla restauranger i Bahia Feliz är inte under all kritik! Vi gillar El Sultan. Det är mysigt och maten är jätte bra! En fin restaurang annars är restaurang Gorbea som ligger i San Augustin, högst upp på hotellet Gloria Palace http://www.hotelgloriapalace.com/en/home.shtml
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Alla restauranger i BF suger inte fett som ungdomarna säger nu för tiden. El Sultan är som Johanna säger bra och ligger lite mysigare än de andra....lite lyxigare.
  I restaurangkomplexet på andra sidan gatan finns det några bra i alla fall.
  Kan inte namnet på dom men den ena är ägd av en svensk och serverar nachos, å grillade burgare. Den lite finare med kanon service o mat är spansk ägd (om jag inte minns fel) å ligger "mitt i"...lite nära "arkadhallen" bara.

  Höll på att glömma Garbo...men det är rätt dyrt!

  Se bara upp för Coco Loco...den [xx(]verkligen.:)

  Kolla gärna in min sida för fler tips
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

  "Nachos" restaurangen heter Broken Dreams!!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis