Restauranger i Playa del Ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av evaa, 1 mars 2006.

 1. evaa

  evaa Medlem

  Kan verkligen rekommendera Rest. Espetada som ligger vid
  Hotell Los Molinos, Avda d Tirajana / Avda Gran Canaria likaså Restaurang San Diego på Avda d Tirajana små restauranger men jättebra mat o bra service! Sedan finns det flera mycket bra restauranger vid "playan", en heter Gorro Blanca eller något sådan
  och har platser både ute o inne (underhållning o dans inne), deras
  flamberade rätter är helt suveräna! Gillar man fisk så måste man
  äta deras flamberade sjötunga!! Hälsningar från snöiga Småland
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Om man utgår från Kashba...eller Yumbo..eller det kanske inte ens är i närheten av dem?? Hur tar man sig till restaurangen? Tänkte jag skulle prova fisken...Jag känner igen gatunamnen men kan liksom inte orientera mig om jag inte har ett riktmärke...(tur att jag inte är kartläsare)

  Anneli
   
 3. evaa

  evaa Medlem

  Restaurangen med den underbara flamberade sjötungan ligger nere
  vid stranden, antingen en taxi till "playan" och de stannar vid sin
  taxistation, då går man mot Maspalomas på promenaden (med alla restauranger o butiker) och kommer strax fram till Gorro Blanco!!
  Hoppas att jag kunnat lotsa!!
  Espetada har jättefina kötträtter, kan verkligen rek. planksteken och framförallt deras grillspett, från Jumbo går man mot
  San Fernando förbi Playa del Sol och där Avd d Tirajana o Avd d Gran Canaria korsar går man mot höger och på vänstra sidan ligger komplexet Los Molinos och den lilla mysiga restaurangen Espetada!
  Hoppas att du hittar!
  Hälsningar från ett ännu snöande Småland
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Tack för upplysningen!
  Jag ska anteckna och försöka hitta dit...annars kanske taxichaffisen stannar så jag hittar till restaurangen...kul med nya restaurang tips. Våran favvo är Casa Lucas och den Argentinska restaurangen...(om man utgår från Kashba och går mot CC Tropicana, vet ej vad gatan heter, typiskt mej..[:I])

  Anneli
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Kan bara hålla med att Epetada var en mysig och god restaurang. Vi var där i höstas och kom i god tid (var först). Vi hade inte bokat bord men det behövs om man ska dit lite senare som vid 19.30 eftersom det snabbt fylls på. Vi tog taxi dit och bad chauffören köra till ett tapas ställe som ligger bredvid som också tydligen ska vara toppen, det heter TANGO. Restaurangen är lätt att hitta evaa gjorde en bra beskrivning. Nackdelen kan jag tycka, att gå på ett sånt populärt ställe är att man känner ibland att de vill bli av med en som gäst eftersom det strömmar in folk hela tiden. Från början var kvinnan som äger rest. supergullig mot alla och alla barn med ju mer gäster som kom "tappade" hon ansiktet liksom. Hur som haver var vi jättenöjda med besöket!
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Måste rekommendera er ALLA en jätte bra restaurang som heter: la casa vieja och ligger en bit ovanför Playa del Inglés/SanFernando på vägen mot Fataga.

  Det är en jätte mysig kanarisk restaurang lite "off side" men inte alls svårt att ta sig dit med en taxi (ej långt). När jag var där sist var det jätte hög stämning och det är väldigt många spanjorer som också går dit för att äta, särskilt på helgerna.

  På la casa vieja kan man äta allt från spanska tapas till kött- och fisk rätter till bra priser. Det brukar även vara levande spansk/kanarisk musik där.

  Denna restaurang är absolut en av mina favorit ställen eftersom det är så typiskt kanariskt där och långt ifrån en restaurang i tex San Agustíns köpcentrum. Hit går jag ofta när jag är där nere!!

  /Anna
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis