Restauranger

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Evelina, 1 november 2004.

 1. Evelina

  Evelina Medlem

  Hej,

  Finns det någon som känner till en bra svensk restaurang i Gran Canaria? Ska besöka ön med min familj och vi vill gärna äta svensk julbord på julafton. Om inte svensk skandinavisk kommer väl att dugga så länge maten är god!

  Tack för alla tips.

  Evelina
   
 2. Eagle

  Eagle Medlem

  Hej Evelina!
  Det finns en jättebra restaurang i San Agustin som heter Tre Hjärtan. Den drivs av en kille som bor ihop med en svensk tjej. Vi var där nere nyligen och fick fantastisk god mat där. Rekommenderas varmt!
   
 3. persoren

  persoren Medlem

  Håller med föregående talare. Maten på Tre Hjärtan är mycket bra,liksom service och övrigt bemötande.
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Håller med övtiga inlägg. Servicen på Tre hjärtan är verkligen bra. Den " lille " kyparen vet inte hans namn är verkligen värd att se när han arbetar. Han går aldrig utan springer helas tiden alltid lika glad och uppmärksam. Jag tror ni blir nöjda med ert besök där.
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Det har skrivits så mycket både positivt och negativt i forumet om just Tre Hjärtan. Jag blir nyfiken på det stället och ska garanterat besöka det när jag åker ner till Maspalomas i Januari. Det ska bli spännande.[8D]
  Cattis
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Tillbringade jul- och nyår på GC (Maspalomas) för tre år sen och vi ville också äta "svenskt" på julafton men avstod pga priset, vi tyckte inte det var värt pengarna...
   
 7. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hoppas du talar om vad du tycker när du kommer hem efter semestern.
   
 8. Eagle

  Eagle Medlem

  Hej igen!
  Du (lillakarin) nämner den lille kyparen på Tre Hjärtan...vet inte om det är Enrique du menar, men så heter han som driver restauranten. Han fru Lena (för övrigt från Värmland :) ) driver ett internet-cafe runt hörnet i samma byggnad där du kan se sändningarna från V65 och V75 om du har hästintresse och ta dig en en öl eller ngt annat gott under tiden...*ler*
   
 9. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Eagle. Nej jag menar inte Enrique som äger stället. Han jag menar jobbar på Tre hjärtan som servirör. Han brukar jobba i Göteborg under sommarmånaderna. Nästa sommar 05 skulle han jobba på avenyn på La Gondole. Han är inte så lång och springer hela tiden är uppmärksam och artig till tusen. Du kanske vet vem jag menar. Enrique är inte heller så lång, men den här killen är kortare och yngre.
   
 10. Eagle

  Eagle Medlem

  Ok lillakarin...nu tror jag vem du menar...*ler*. Det var ett väldigt springande på många där, men man kände sig verkligen uppassad.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis