Restaurangtips Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cowgirl69, 17 september 2005.

 1. cowgirl69

  cowgirl69 Medlem

  På Avda. de Tirajana (inte långt från nattklubben Boney M) mellan Plaza Teror och Plaza Agaet, finns en mycket mycket trevlig kinarestaurang med namnet Asian Palace - Chinese Restaurang.

  Mycket trevlig personal och väldigt bra service.

  Riktiga bord och stolar och dukat med riktiga dukar och vackra tygservetter, här serveras fräsch, vällagad mat till vettiga priser och barnen bjuds på glass efter maten, före maten bjuds man även på räkchips. Kan väl rekommenderas!:D

  Min svärmor fyllde år men avböjde att följa med att äta där för hon var trött, blev bjuden på en flaska risvin av ägaren och nästa gång vi kom dit och svärmodern var med så blev vi alla bjudna på likör och sambon fick smaka....ödlesprit :) Såg inte kul ut men tydligen en riktig delikatess i kina. Verkligen värt ett besök.:)
   
 2. klara

  klara Medlem

  Om det är den kinaresturangen, som ligger precis intill Boney M och i samma hus som hotell Tenegia har jag varit där många gånger.

  Det har fantastiskt god mat.

  De roliga i det hela är att personalen känner igen oss, när vi kommer år från år. Dessutom är de mycket trevliga. De kan till och med prata lite svenska.

  Nu äntligen börjar det närma sig. Vi åker till gran canaria om exakt 14 dagar idag. Vi ska bo ute i Meloneras. Det ska bli jättespännande, eftersom det är första gången vi ska bo där. Vi åker en gång/år och har bott 7 gånger i Playa del ingles. Vi har bland annat bott på hotell Tenegia.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis