restaurangtips i Bahia Feliz önskas

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av alma71, 8 januari 2008.

 1. alma71

  alma71 Medlem

  Vi åker till Bahia Feliz den 31 januari. Min pappa kommer att fylla 60 när vi är där och har önskat sig att bli utbjuden på middag av oss andra. Finns det någon snäll som kan tipsa mig om några bra ställen, helst i eller i närheten av Bahia Feliz eftersom vi har små barn med oss. Min pappa gillar kött, gärna typ black and white. Absolut inte pizza eller pasta. Kinamat eller fisk funkar också bra. Gör inget om det är restaurang kombinerat med någon form av uppträde, eller om ni kan tipsa på något bra att göra efter restaurangbesöket.

  alma71
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag vill tipsa om Garbos i Bahia Feliz! Suverän show och god mat! Vi var där i december och vi kommer att besöka stället nästa gång vi är nere!
  www.garbos.es
   
 3. Bumpen

  Bumpen Medlem

  El Sultan som ligger i sidan på hotell Orquidea. Där var det kanon mat!

  Mvh Benny
  Längtar alltid till holmarna!
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

  Håller med om att El Sultan har kanon mat!
   
 5. coconut

  coconut Medlem

  Annars kan ni ta taxi till san augustin till en svenskägd restaurang som jag belv tipsad om...åt där på jul..den heter Tre hjärtan å ligger i centrumet. Taxi dit kostar 5 euro..maten va sååå god...taxin tar ca 5 min...ha d så mysigt...
   
 6. alma71

  alma71 Medlem

  Tack så mycket för era svar. Tror att det lutar åt Garbos. Framgår dock inte av deras hemsida var det ligger. Är det någon som kan förklara? Vi kommer att bo på Monte Felize,

  alma71
   
 7. Johanna

  Johanna Medlem

  Garbos ligger i Bahia Feliz! Det ligger i anslutning till det lilla torget fast med entrén mot den stora vägen! (Det är ca 200-300 meter från Monte Feliz, inga problem att hitta när ni är där!)
  /Johanna
   
 8. asa

  asa Medlem

  Jag skulle också vilja rekommendera restaurang Gorbea, som ligger högst upp i Glora Palace hotel. Underbar utsikt över hela San Augustin / Bahia Feliz och jättegod mat, fin service också! Där firade vi min pappa när han fyllde 70 år och han uppskattade det otroligt mycket!
   
 9. Johanna

  Johanna Medlem

  Gorbea i San Augustin har vi haft funderingar på att beöka många gånger men aldrig "fått tummen ur"! Är det väldigt dyrt?
   
 10. asa

  asa Medlem

  Nej, det var inte farligt dyrt alls tyckte vi. För sju vuxna plus en två-åring betalade vi strax över 200 euro! Då var det tre rätters middag för de vuxna (pommes frites med korv till sonen) samt öl, vin, konjak etc. Och utsikten slår verkligen det mesta! Vi knallade dit dagen innan och bokade bord, och det var nog tur för det var fullt på kvällen när vi var där!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis