Restresa till sommaren

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av klara, 4 januari 2007.

 1. klara

  klara Medlem

  Hej!
  Jag och min make tänkte ta en restresa till holmarna till sommaren. Vilken semesterort är det vanligt att man hamnar i? Vi har aldrig förr tagit någon restresa, men det kan ju vara roligt med lite surprise, tyckte vi. Tänkte att ni som har åkt ospecificerat, kanske kan dela med er lite av era erfarenheter.
  God fortsättning!
  Klara
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Oftast hamnar man pa sydsidan av ön, san agustin, bahia feliz,playa ingles,puerto rico osv.
  Det vet man aldrig.
  Ett viktigt tips ar att ni aldrig!!!Ska betala extra for att fa toa och duch för hittills har jag aldrig sett ett hotellrum med dessa pa utsidan.Inte pa gran canaria I allafall.
  Ni kan ha turen att hamna pa ett riktigt fint stalle aller sämre ,oftast blir det lagenhetshotell vilket ju ar bast,tycker jag.
  Kom ihag bara att ni far inte byta det,alltsa har ingen rätt till byte vart ni än hamnar.
  Men gör det bästa avv situationen,vänta pa det sämsta och koppla upp er pa sidan nar ni val ar har och tala om vart ni befinner er sa ger vi alla tips om vad man kan sysselsatta sej med just dar ni ar
  Lycka till
   
 3. klara

  klara Medlem

  Tack canaria!
  Hälsningar Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis