Riggan är hemma igen!!!!!!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Riggan, 8 mars 2007.

 1. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, alla mina kanarievänner!
  Igår kväll kom vi hem efter två helt underbara veckor på GC.
  Det har varit det bästa vädret vi haft när vi varit där. 13½ dag med klarblå himmel. Lite blåsigt vissa dagar med varma ljumma vindar. Min man badade i havet varje dag. Omkring 19-21 grader sa de att det var.Jag är helnöjd med vår resa[8D].

  Rogman: Jag har varit på vår paradisstrand två gånger.Om jag inte åka till ANFI känns det som om jag inte varit på GC. Tänk, jag hittade min solsäng med svenska flaggan på:D.Jag kan hälsa från dina psoriasisvänner. De var många i år. Men mest norrmän.
  Vi har verkligen haft en slapparsemester i år. Två gånger var vi till ANFI. Annars blev det en del promenader in till PI.
  I lördags var vi inne och åt på El Torro i Kasbah. Vi åt snitzel, jättegod och bra priser.
  Efter att vi ätit gick vi till Yumbo och tittade på alla utklädda. Själva karnevalståget var mitt på dagen. Då var det för varmt och soligt att gå in men på kvälllen såg vi otroligt många utklädda. Har nog aldrig sett så många glada, trevliga och utklädda människor. Det var jättemysigt att gå omkring där. Nästan så man hade velat klä ut sig själv. När vi var där var det ändå ganska lugtn. Det enda problemet för mig var den höga ljudvolymen men jag hade öronproppar hela tiden. Det var en kväll att minnas. Vi var med om när de krönte drottningen för 2 år sedan men detta var roligare.
  Det är lustigt att trots att man bara låter dagarna gå så tar 2 veckor slut alldeles för fort.

  Pellis:
  Det var jag som "antastade" din Melker. Han måste ha blivit helt förskräckt när jag började prata med honom.
  Det var på söndagskvällen vid 8-tiden som vi var ute och gick. När vi passerade Roccas Roja gick i in i hotellet. Just då kom det en lockhårig lintott farande!! Efter kom 3 lite äldre pokjar. Jag frågade om lintotten hette Melker och det gjorde han. Men den pojken jag först pratade med sa att han inte kände honom så mycket. Jag gick ut på gatan och hittade Melker som gömt sig bakom ett typ elskåp. Han skulle väl gömma sig för kompisarna. Jag gick fram och frågade om han hette Melker. Han nickade ja, men han blev nog lite generad när jag började fråga efter dig. Min man och jag gick in igen för att se om jag ev. kunde hitta dig, Pellis. Men , tyvärr inte. På måndagsförmiddagen gick vi tillbaka och gick runt hela område 400 för att se om vi såg din Melker igen och hoppades att jag skulle träffa dig.
  Om vi åker samma vecka nästa år får vi väl bestämma tid och plats?? För jag tycker det hade varit jätteroligt att träffa dig.
  Skummade som hastigast igenom forumet och läste om när era vänner överrraskade dig så att du satte i halsen. Så det kanske var tur att inte jag också kom . Då hade du väl dött på kuppen!

  Det enda tråkiga var att jag drog på mig en stämbandsinflammation redan första lördagen. På 3 dagar fick jag inte fram ett ljud. (Alla gratulerade min man[xx(]????) Jag fick också tillbaka min bihåleinflammation. Det gick tydligen mycket sådan där nere fick vi höra.
  Nu ska jag inte trötta ut er som har orkat läsa allt jag skrivit utan slutar här för idag.
  Jag ser redan fram emot nästa år då vi ska försöka stanna i 3 veckor.
  Kramar till er alla
  Riggan
   
 2. xerxses

  xerxses Medlem

  VÄLKOMMEN HEM....Riggan..:)[8D]:D

  Men hittade du inte till solstolen vi reserverat åt dig..den med alla ölburkar och chipspåsar runt...kul att du är hemma i ett stycke och..vad bra att du slapp skaka tänder...[8D]

  PS. Du städade väl upp efter oss...DS::D
   
 3. Emtehed

  Emtehed Medlem

  (Klart att Xerxses skulle hinna först)

  Riggan: Förstår att du tycker det är mödan värt
  och att det inte är något riktigt GC-besök
  om du inte varit till Anfi!!!
  Tog du mod till dig och smet in innanför grindarna[?]

  Välkommen hem (även om du nog hellre skulle vilja vara kvar)
  Jan E
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Välkommen tillbaka! Vilket väder ni/vi har haft! Åh, vad roligt! Det var alltså du! När pojkarna kom in och frågade om jag kallade mig Pellis på datorn reste jag mig direkt från restaurangen och gick ut å kikade efter dig! Fy vad synd att vi missade er! De stora pojkarna sa att vi var i samma ålder *s*!

  Ja, iom att mina vänner kom intog vi solstolarna på Gloria Palace!
  Tycker absolut vi bestämmer träff nästa gång! Egentligen borde faktiskt vi försöka ordna en GranCan träff - någon som tycker det är helt galet eller? Antingen på GC eller i Svedala!
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Välkommen hem Riggan!:)
  Härligt att höra att resan blev bra, synd bara att du blev sjuk.
  Visst är det härligt med Karnevalen!! lite avis att jag inte kunde vara med och se den...det är något speciellt.:)

  Anneli
   
 6. anneghost

  anneghost Medlem

  Välkommen hem! Vad härligt det låter, jag är verkligen glad för eran skull att ni fick sådan vackert väder. Hur känns det i kroppen?

  Annelie
   
 7. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej igen!

  Xerxses:
  Jag tror att det var "din " solstol jag hittade. Men det tog ju en hel dag att städa efter er:D:D. Kanske därför jag blev solbränd runt om;). Jag tänkte på dig när jag låg i värmen och spann som en katt[8)]. Det var annant när du var där, stackare. Hoppas du får bättre väder nästa gång.
  Annelie:
  Redan andra dagen så märkte jag hur värken i kroppen lättade. Men i huvudet blev jag ju sämre av inflammationen. Men det är på väg ut nu.
  Pellis:
  Ja, det hade varit jätteroligt att få överraska dig. Jag var nästan lipfärdig när jag inte hittade dig på måndagen heller. Så vi måste bestämma träff[8D]. Vilken go` kille du har!!! Jag känner mig hedrad när han sa att vi var jämngamla:D. förstår om du inte blev lika glad[}:)]
  Emtehed:
  Det var för välbevakat för att vi skulle kunna slinka in. Men vi försökte. Vakterna var inte på det humöret. Kanske beroende på att på natten hade en bil kört rakt igenom en av butikerna vid stranden. Så det var fullta av poliser där.
  Men i år saknade jag alla blommorna på balkongerna??

  Överhuvud taget blommade det mycket mindre i år än förra året. Det var inte så grönt heller när man åkte lokalbussen till ANFI. Är det senare i år tro? För vi har en mimosabuske precis när man går gångbron från köpcentret i S.A. över till vårt hotell och den började visa lite gul färg dagen innan vi åkte hem.
  Ha det!  Riggan
   
 8. Ola Z

  Ola Z Medlem

  Ja,välkommen hem Riggan (fast jag egentligen inte vet vem du är...ganska ny här på forumet:))
  Det låter härligt det där ,ser fram emot vår resa ner i maj,det borde väl inte vara sämre väder då,jag behöver också en dos sol för min psoreasis.

  Buenas tardes.

  Z
   
 9. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej Ola Z!
  Tack för välkomnandet och roligt med nytt folk här på forumet.
  Förstår att du längtar efter solen. Såg otroligt många med psoriasis på ANFI. Kan tänka mig att den vita sanden gör att det "läker" ut för en tid. Vet ju att Rogman brukar må bättre efter sin resa dit.
  Även vi som har värk mår bra med sol och värme. Önskar att jag kunde stannat längre.
  MEN. För första gången hade jag lite hemlängtan till vårt första barnbarn som nu är 10½ månad. Vi har precis varit och hälsat på honom. De bor 500 m från oss.  Riggan
   
 10. Johanna

  Johanna Medlem

  Välkommen hem Riggan! Det verkar som om Ni haft en toppen semester(ja, förutom dina bihåler och stämbanden....!)
   
 11. big

  big Medlem

  Tråkigt att ni redan är hemma............?????

  Jag menar att visst hade det vart skönt att stanna lite längre :D

  Mvh Steffe
   
 12. Riggan

  Riggan Medlem

  Jag som i min enfald trodde att ni saknat mig på forumet:(.
  Skämt å sido. Vi funderar faktiskt på att stanna 3 veckor nästa år.
  Det var min man, som tidigare varit emot 2 veckor, som föreslog det. Gissa vem som nappade direkt:D.
  Samtidigt ser han hur bra jag mår där nere när jag inte har så mycket värk. Jag är kanske inte lika gnällig då[xx(]


  Riggan
   
 13. big

  big Medlem

  Skämt åt sido.

  Välkommen hem ;)

  Har själv funderingar att isället för att åka två till tre gånger per år till olika ställen i värden, så kunde man åka på en mega monster semester på tex en månad eller mer.

  Skulle nog inte kännas helt fel. :)
   
 14. asa

  asa Medlem

  Välkommen hem Riggan! (säger jag som om vi skulle känna varandra fast jag också är ny här på forumet). Låter som en häärlig semester, och det måste ju vara så underbart att känna smärtan avta. Vi åker ner till SA på lördag och hoppas såklart på lika bra väder, fastän dom lovar skurar nån dag *morr* Men det blir nog bra ändå!
   
 15. Riggan

  Riggan Medlem

  God kväll igen!
  Innan vi åkte ner till S.A. för 2 veckor sedan idiotkollade jag väderprognoserna. Med facit i hand stämde ingen av dem. De lovade regnsurar var och varannan dag. Men som jag sa så hade vi 13½ dagar med klarblå himmel. Så efter det litar jag inte på att läsa mig till vädret.
  Guben min ropar: När jag reser är det alltid vackert väder och hittills har han rätt. Vi har aldrig haft dåligt väder. Visst , inte har solen skinit 24 timmar per dygn alla gånger. Men allt väder är bättre än här hemma vintertid. För det snöar ju inte[:eek:)].
  ÅSA: Hoppas ni får lika fint väder som vi har haft!

  Riggan
   
 16. Peter_W

  Peter_W Medlem

  Ja välkommen hem Riggan känner inte dig heller tyvärr men
  jag kom från Anfibeach för 15min. sedan och då var det 26grader
  stod det på beachtemp. mätaren vid stranden.
  Jag har simmat och njutit hela dagen. Jag åker hem nästa vecka :)
   
 17. anamogán

  anamogán Medlem

  Tjenare Riggan!
  Har arbetat några dagar nu så jag har inte varit inne på forumet ett tag. Ser att många hunnit före mig med att önska dig välkommen hem. Jag önskar dig det samma! Vad härligt du och din man ska ha haft det!!!!!! Bra att värken försvann för dig. Visst är det underbart hur bra man mår där nere??

  Gran Can har verligen LIVSKVALITÉ eller hur???????

  /Anna :)
   
 18. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Riggan!
  Välkommen hem till våren. Ni verkar haft en härlig semester på GC. Synd att du missade Pellis, men kul ändå att du sprang på hennes Melker och att det verkligen var han. Världen är liten ändå!
  Cattis
   
 19. Riggan

  Riggan Medlem

  God afton i stugorna!
  Jag vet inte hur jag skulle klara min värk genom hela vintern om jag inte får göra en resa till GC.
  Tänk, att kunna sitta på balkongen och äta frukost. Bara det är en njutning.
  Eller att ligga och slöa under ett parasoll.
  Att åka med lokalbussen till ANFI[8D]
  Det är absolut LIVSKVALITET.
  Jag längtar redan till nästa år.
  Ha en trevlig helg[8)]

  Riggan
   
 20. rogman

  rogman Medlem

  Riggan: välkommen till den svenska våren...Ja Anfi ja, du skojar väl när du säger att flaggan var kvar? ...så ni träffade några trevliga PSOare från Norge. Ja det e mest norrbaggar där..på VM..men trevliga e dom.

  Föresten...får inte du åka på landstings finansierade resor?...i Norge får alla som behöver åka...åka ofta 1-3/ år. Kanske skulle flytta dit?
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis