Riggan

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lillakarin, 9 mars 2013.

 1. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Välkommen hem från din resa till San Agustin och Los Manueles.
  Hoppas ni har haft en skön ledighet.
  Ser fram mot vår resa.
  Karin
  [8D]
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hoppas också att du haft en trevlig vistelse i värmen, Riggan.
  Bör väl varit c:a 50 graders skillnad:D
  (vi har drygt minus 20 just nu!:(, men strålande SOL[8D])

  JanE
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Så var man då hemma igen i denna kalla snöiga "avkrok". Hade helst tagit vändande flyg tillbaka. När vi steg av planet i Kalmar blåste det isvindar och idag har vi haft snöbyar hela dagen. Jag som skulle ligga på altanen i bikini och fortsätta sola idag :(.
  Men jag är nöjd med mina 2 veckor på G.C. Det har varit varmare om kvällarna och mornar framför allt. En storm fick vi uppleva men den berörde inte oss så mycket. Annars runt + 25-26 grader om dagarna. Inte sol hela dagarna. Det har varit lite mulet på förmiddagarna då har vi passat på och gå ut och promenera. Jag upplevde det som om det var mer folk som var ute och åt om kvällarna. De flesta restaurangerna var i princip fullsatta, visst undantag finns ju. Det var en nyöppnad strax intill Tony´s i köpcentrat i S.A. Den heter Venecia och de hade mycket bra mat. 3-rätters för under 20 Euro. All mat var smakfullt upplagt, man äter ju med ögonen också. Det var mer restaurangkänsla. Servitörerna var trevliga och frågade alltid om man ville vänta t.ex med desserten en stund.Ingen stress utan lugnt och trevlig.
  En heldag på ANFI blev det förståss men även där tog det en stund innan solen kom på förmiddagen. Men vad gör väl det, brun har jag blivit ändå och det är ju inte det som är det viktigaste utan bara att få vara där nere.
  Riggan som alltid längtar till solen och värmen [8D]

  Riggan
   
 4. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Riggan:
  Låter som du/ni haft det underbart.;)
  25-26 grader låter toppen,
  här i Östersund hade vi bara 23 i morse;)

  JanE som får längta lääänge än:(
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis