Rocas Rojas bungalows, San Agustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av hallonback, 18 april 2006.

 1. hallonback

  hallonback Medlem

  Är det någon som har erfarenheter från Rocas Rojas?
  Har du möjligen semestrat där eller kanske du själv är ägare/delägare i någon bungalow där.
  Är stället värt att rekommendera för barnfamiljer eller är
  det här ett typiskt boende för nordiska pensionärer?
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Rocas Rojas är jättefint, underbart! Många barnfamiljer stormtrivs där just för att det finns stora ytor av gräs att röra sig på. Det finns allt från pensionärer till barnfamiljer och ungdomar vilket jag tycker är mysigt. Dock ska man ha i beaktning att det inte är ett Sunwingkoncept man åker till där Lollo & Bernie stolpar omkring och nöjesutbudet är stort. Bor man på Sunwing Resort ja, då har man köpt det konceptet. Det är lite lugnare här och avkoppling och lugnet sätts mer i centrum än nöje men vi stortrivs med våra tre pojkar. Vill man ha nöjesliv ligger ju Playa Ingles nära. Man kan åka dit via resebyrå och även hyra direkt av Rocas Rojas, kika in på deras hemsida www.rocasrojas.com. P.s sommaren är underbar på Gran Canaria!
   
 3. Sylva

  Sylva Medlem

  Precis ny här på forumet,så nu sitter jag och läser en massa trevliga och intressanta inlägg.
  Jag har ganska stor erfarenhet av Rocas Rojas. Min man's arbetsgivare har ett hus där, och vi har tillbringat många veckor där under åren. Som Pellis skriver så är det ingenting i stil med Sunwing - mycket bättre. Lungt o skönt om man vill, och vill man parta åker man in till tex Playa del Inglés. Vi har varit alla årstider och alla är lika härliga.
  Vi går via "Flygstolen.se" och letar flygtolar.I år kommer vi att först åka ner 2 veckor efter midsommar, och sen har vi bokat 2 veckor i början av oktober, när min man fyller 50, då tar vi med våra tre grabbar med flickvänner. Så nu har man något att se frametmot!!!!!

  Sylva
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej Sylva!

  Kul att någon annan också gillar Rocas Rojas. Vi kommer också ner efter midsommar vilket innebär att vi är där samtidigt. Jag lovar...du kommer säkert att både höra och se oss, framförallt höra. Mina 3 pojkar är inte särskilt stillsamma av sig och ropar mamma stup i kvarten...
  Vi kanske å andra sidan inte tillbringar tiden i samma område och pool, vi är mest runt 400 poolen. Du får väl hälsa, annars vet jag ju att vi iakttagna i smyg...*s*
   
 5. Sylva

  Sylva Medlem

  Hej Pellis!
  Vi är i "100-området", och strosar annars runt lite varstans till olika stränder.Hur länge blir ni nere?? Med vilka flyger ni ner? Vi reser med Iberia den här gången, byte i Madrid, men det är helt ok. Ganska skönt att sträcka på benen och hinna ta ngt att dricka o käka.


  Sylva
   
 6. lill

  lill Medlem

  Jag har de erfarenheterna av Rocas Rojas att jag var med från början...Jobbade som sekreterare där när de byggde dessa bungalows. Det ger säkert inte svar på Era frågor, men jag blev lité nostalgisk när jag såg Rocas Rojas på forumet. Vi hade vårt kontor i en halvfärdig bungalow, inga persienner utan när solen blev som starkast satte vi upp papper för fönstren. Det byggdes också ett sjukhus alldeles bredvid, och jag tror det finns kvar. Min uppfattning är att Rocas Rojas är perfekt för barnfamilj eller för de som vill ha lité lugn och ro. Nära till hav och strand och köpcenter, men ändå avsides. :)
   
 7. rogman

  rogman Medlem

  HOLA! Ja....sjukhuset finns kvar vid Rocas Roja, Clinica Roca. Min rumskompis tillbringade 5 dagar der, efter lite magproblem...han hade det bra trotts att han var po sjukhuset.
  Nu e det bara 4 dagar kvar...suck¡ tills man ska hem igen. Men po sett o vis ska det bli skont o komma hem o "framkalla" bilderna.

  Hasta Luego

  Ps Imorgon kommer det en stort regnovader over GC. Hoppas ni har sol do.

  T.f Kanarieöbon,
   
 8. peter k

  peter k Medlem

  rocas är ett kanonställe tycker jag.väldigt barnvänligt men inte så många barn där.nackdelen är att det är en bit i uppförsbacke om du bor högt upp.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis