Så har vi beställt resa igen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av MickeB, 11 maj 2008.

 1. MickeB

  MickeB Medlem

  Gjorde slag i saken förra veckan och beställde en resa i höst till Bahia Feliz. Vi var där i November och bara älskade stället och Svenssonaktiga;) som vi är reser vi dit igen i höst, fast nu med all inclusive.

  Samma hotell Orquidea blir det med.:)
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Inget fel att vara enkelspårig och svenssonaktig, vi åkte till Sunwing Arguineguin 17 år i rad tills vi köpte ett eget boende.
  Trivs man så gör man.Bara andra som reagerar.;)

  solis
   
 3. klara

  klara Medlem

  Så roligt, att ni har hittat ett ställe, som ni trivs på. Själva åkte vi 7 gånger till PDI. Sedan började vi åka till andra orter på ön, först Meloneras, som är är kanonfint sedan Puerto rico och Maspalomas. Höstens resa går till Puerto rico. Vi ska vara iväg i 2 veckor och bo på Riosol. Det ska verkligen bli kul.

  Irene
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Finns ju ett gäng här på forumet som älskar Bahia. Bodde där i dec men på Monte feliz, fint hotell ,men jag kände mig utlokaliserad...Tur att vi alla e olika så att man får bo där man vill...

  Jisses Solis, då måste man trivas...ni måste ju blitt som Vip till slut där...Härligt....

  Klara, Puerto rico e ju underbart, hoppas du frå det toppen där...Själva har vi inte hitills vart på samma ställe 2 ggr än....

  ha det gött...
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Vi åker till Bahia för 3e året irad i november. Ska bo på Monte Feliz, också för 3e gången. Jag trivs bra där och ungarna tycker det är toppen.
  Cattis
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis