Samsonite

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av StefanG, 7 april 2011.

 1. StefanG

  StefanG Medlem

  Hej..
  När vi kom ner till GC ifrån Sturup, märkte vi att båda låsen på våra resväskor var öppna. Inget försvunnit, men på frugans väska var låset kaputt...gick inte att stänga.
  Vid packningen inför hemresan, fick jag med våld pressa ihop låset.
  Följden blev att väl hemma, fick jag och sonen bryta upp låset:(
  Nåväl....eftersom det är ett par Samsonite väskor vi har, skrev jag ett mail i måndags till dem och frågade hur mkt ett nytt lås skulle kosta.

  Igår kom det ett brev på posten, innehållande ett nytt lås!!!!:D

  Tack för en väldigt bra service, Samsonite :) Så det är en sak att ta med i beräkningen för den som ska köpa en ny resväska
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Det är service det!

  Jag vågar inte använda de där kodlåsen som sitter på väskorna.....har hänt flera gånger att jag inte får upp dem, det är väl ok om man har kommit hem för då har man ju tillgång till verktyg.. oftast så har jag ett sådan där litet hänglås men senaste gången då låste jag inte min väska...

  Annelie
   
 3. StefanG

  StefanG Medlem

  Det var faktiskt första gången låsen strulade, har aldrig haft problem förut..som tur är, har Samsonite två smålås utan kod på sidorna, så det höll ihop ändå..
   
 4. sailor

  sailor Medlem

  Ingen idé att låsa väskan.Vill de in i den på bagagehanteringen eller säkerhetskontrollen så bryter de upp den. Ett band runt är
  Tyvärr blev jag av med prylar i resväskan både på ditresan och hemresan. T.ex alla kartor försvann på nerresan. Skall de vara stöldbegärliga !!! Man kan ju inte släpa in allt i kabinen.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis