San Agustin maj

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Datorgumman, 7 oktober 2005.

 1. Datorgumman

  Datorgumman Medlem

  Sitter och planerar vår resa inför 50-årsdagen så jag undrar hur det är i San Agusin i maj? Är det mycket turister då? Är restaurangerna m.m i köpcentrat öppna? Hur brukar vädret vara? Vart ska man gå om man vill ha en riktig festmiddag? Ja, allt som kan vara av intresse.
  Tack!
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej Datorgumman!
  Hade du tänkt dig någon resturang i San Agustin? Då är resturang Tre hjärtan perfekt. Den ligger allra överst på köpcentrat och där kan man dessutom svänga sina lurviga.
  Hälsningar Klara
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Det är underbart väder i maj, inte så mkt folk och väldigt många Restauranger har stängt. Jo, tyvärr är det så...
  Många som bestämmer sig för att ha öppet under sommaren stänger själva i maj för att få semester. Många turister försvinner från ön i slutet av april och då stänger väldigt många för säsongen. Men tveka inte att åka dit ändå...bästa tiden (tycker jag och min familj) är på sommaren och jag var där i maj i år och hade det alldeles sagolikt. Tre hjärtan hade stängt, Tonys Grill, Anita opch Pepes likaså MEN det finns många många fler restauranger som är bättre än dessa som du kan besöka. En av dom heter Grill Paco, jättegod mat men lite trist läge. Gå och ät där spanjorerna äter, där är det garanterat gott...och jag lovar dom äter inte Vietnamesisk sjötunga på Tonys Grill (fy vad jag har hakat upp mig på den, den var hemsk). Förlåt...
   
 4. klara

  klara Medlem

  Jag och min make har åkt till Playa del ingles på sommaren och då har vi åkt i juli. Ett steakhouse som jag varmt kan rekommendera, är Las Brasas. Den resturangen ligger på Tirajanagatan, mitt i smeten i Playa del ingles. De borde ha öppet i maj. Där finns även en skandinavisk resturang som heter Skansen. De har haft öppet, när vi har varit nere under sommarsäsongen.Skansen ligger på Jumbocenter och har bra mat i mitt tycke och smak.
   
 5. Oveahl

  Oveahl Medlem

  Det är helt rätt att gå till LAS BRASAS. När vi är nere i november så äter vi på Las Brasas. Sedan går vi till Playa del Sol och dansar ner maten. När vi kommer tillbaka i mitten av januari och ser show med Eddie Oliva o Lill-Babs som showar måndag torsdag så äter vi på Las Brasas. Fast 2gånger vi åker till San Agustin och äter sjötunga Walevska på Tre Hjärtan öns bästa! Vi bor på Playa del Sol när vi är på Playa Ingles. Så vi går ibland till Tre Hjärtan och käkar lunch bra pris och kanon god mat. Sedan besöker vi lena Och surfar lite på hennes cafe heja Frölunda.

  Ove
   
 6. klara

  klara Medlem

  När vi var på Playa del sol i fjol i oktober och dansade, åt vi sjötunga Walevska där. Den gick inte heller av för hackor. Vi åker till Meloneras på lördag, så det lär väl bli ett antal besök på både Playa del sol och Las Brasas. Vi brukar också åka ut till San Agustin ett par gånger under tiden för att äta. Tre hjärtan har väldigt god mat och dessutom är personalen mycket tillmötesgående. Jag hörde att de hade lagt ner resturang Svarta pannan som också låg på köpcentrat i San Agustin. Lite trist, för de hade också god mat. Vem vet. Vi kanske hittar något kanonställe denna gången. Det är alltid kul att testa något nytt.
   
 7. micke63

  micke63 Medlem

  Jag vet inte om Resturang Sailor (Shopping cetret i San Augustin) har öppet i Maj. Men har dom det så kan jag varmt rekomendera denna Resturang... Ni lär inte bli besvikna
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis