San Agustin/Playa Ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Helena X, 16 oktober 2007.

 1. Helena X

  Helena X Medlem

  Hej.
  Jag ska åka med min mamma till Gran Canaria i början på november och håller på att vela ihjäl mig angående vart vi ska åka. Har läst att det är solsäkrast i Puerto Rico men där har jag redan varit en gång. Är det stor skillnad mellan vädret i Puerto Rico, San Agustin och Playa Ingles?

  Har funderat på hotell San Agustin Beach (Sirena 1, Sirena 2 eller i Bellimar) hos Apollo, men även Los Mariachis eller kanske Sunsuites Amazonas I Playa Ingles. Nån som har åsikter om dessa boenden, deras lägen, o.s.v.? Det lutar väl mest åt San Agustin. Nån som har tips på roliga saker att göra där eller restauranger att besöka, så får ni gärna skriva här också.

  MVH
  Helena
   
 2. formula

  formula Medlem

  san agustin blir säkert bra.men e de dåligt väder så kan ni ta bussen till puerto rico lr amadores garanterat bra då:)
  ha en bra semester:)

  gillar värme:p
   
 3. Eagle

  Eagle Medlem

  Hej!
  Jag skulle rekommendera Playa Ingles om du vill ha bra badstränder. Det händer betydligt mer i Ingles om du vill ha lite action.
  Vi har bott på Sunsuites Amazonas tidigare och det ligger centralt och bra, nära till stranden och centrum.
  Vi åker dit nu den 27 oktober och skall bo där då också... :eek:)

  /Eagle
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Om man ska tänka på solsäkerhet så tror jag att Puerto rico e bäst av de nämnda..men som sagt..bussen finns ju alltid om vädret blir för kasst i PDI eller S.A...Var i puero rico i vintas å det va underbart men denna gången (dec) åker vi oxå nån annanstans å chansar....:D
   
 5. tjollan

  tjollan Medlem

  Helena X jag rekomenderar varmt Los Mariachis. Lugnt läge på en återvändsgränd. Något nött men lugnt och fint och en hel skön "vaktmästare" en äldre farbror som lular på och rengör poolen på morgonen. Har bara varmt om detta hiotell att säga. Kort finns om du vill se.
   
 6. rogman

  rogman Medlem

  Det beror på om man vill parta/sola eller slappa/sola.[8D] Om ni väljer det senare så kan jag rekomendera Sunwing Resort (nyrenoverat) eller Green Beach i Arguineguin.
  Men e det fest du vill ha så skulle jag välja Apt Europa i PDI...i Stig Helmers fotspår. (Nuevo Estocolmo)
  .....eller liknande. Nära till Yumbo CC där stämningen e hög på kvällen.
  Angående vädret så kan det blåsa snålblåst å "bara" 19 grader i Maspalomas när det är 28 grader å strålande sol i Patalavaca/Arguineguin bara några km bort.

  Hoppas ni får en bra vistelse vad ni än väljer.
   
 7. Helena X

  Helena X Medlem

  Hejsan.
  Tack så mycket för alla tips! Jag har bokat till San Agustin "San agustin Beach" med Apollo nu, så får vi se hur det blir. Tror att Playa Ingles kanske är lite för mycket party för oss. Jag vill mest bada och ta det lugnt. Som nån påpekade också, det finns ju bussar. Man glömmer ibland att Gran Canaria inte är så oöverstigligt stort.

  Grejen var också att vi var tvungna att åka ett speciellt datum, och då fanns det vissa begränsningar. Även priset har ju betydelse. Men jag ska avge en rapport sen, hur hotellet och resan var. Det känns kul nu när biljetterna är bokade så att man verkligen vet att det blir av!

  Hälsningar Från Helena.
   
 8. anneghost

  anneghost Medlem

  Tjollan, har ju bokat om min resa så jag ska bo på Los Mariachis och jag vill gärna se fotonom du har?! Är det krångligt att gå till stranden och är det lugnt och fint område? Finns det buss i närheten och vart går den i så fall? Många frågor :)


  Annelie
   
 9. tjollan

  tjollan Medlem

  Tjena! Har du mail så kan jag maila en del bilder! Det är inte långt till stranden. Att rekomendera är att ta extra bäddsmadrassen till orinarie sängar ddå sover man bättre om du tycker att den vanliga är stenhåd.
  Mycket lugnt område. Utsikten är ett grannhotell om du inte hamnar på hörnet då kan du se lite av gatan, men läget gör i gengäld att det är vindstilla. Gatan är enkelriktad och inte alls så livad. Dessutom så är det va 4oo meter till stranden. JAg har massor med tips.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis