San Agustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lindis, 11 januari 2005.

 1. lindis

  lindis Medlem

  Hej!

  Åker till Kanarieöarna och San Agustin om en vecka med min mamma och lillasyster (11år). Är det någon som har några tips på vad man kan hitta på förrutom sol och bad, finns det något shoppingcenter eller liknande? Utflykter?
  Någon som varit där den senaste tiden? Hur är vädret?

  Linda
   
 2. lindis

  lindis Medlem

  Ingen som har några tips? Någon som varit San Agustin?
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  I San Augustin finns ett sort shoppingcenter med affärer och restauranger, men jag kan väl inte direkt rekomendera shoppingen där, för det är bara en massa "tjat" försäljare så det är bara jobbigt att gå där och titta. Ta istället bussen till ett shoppingcenter som heter "Atlantico" som ligger mellan flygplaten och San Augustin. Det är jätte fint och där finns "valiga" affären där du slipper att tjat och prutning. Där finns tex "Bodyshop" och "Mango" (Spaniens motsvarighet till H&M). Hoppas Ni får en bra semester!
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Jag har inte varit i San Agustin, men i Playa Inglés, om ni går dit nån dag så finns det ett stort köpcenter som heter Yumbo. Det är tre våningar med butiker och restauranter. Det finns många påstridiga säljare, som vill att man ska handla av just dem. Det kan vara lite jobbig. Jag åker själv ner nästa lördag, den 22e. Vi ska bo i Maspalomas. I Maspalomas finns Palmitos Park och två vattenland. Har själv aldrig varit på något av dem så jag vet inte hur det är. Skickar med en länk till Yumbocenter: http://www.cc-yumbo.com/ccyumbo/en/index.php och en till Aqua Sur: http://www.aspro-ocio.es/grancanaria/index.php?lang=es . I Maspalomas finns det även ett litet nöjesfält. Hoppas ni får en härlig semester.
  Cattis
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej igen
  Här kommer en link med lite förslag vad man kan hitta på!
  http://www.canario.dk/turforslag.htm
  I Maspalomas kan ni även ge er ut på kameltur i Maspalomasöken.
  Cattis
   
 6. Zaro

  Zaro Medlem

  Ta en buss som det star Directo pa och ak in till Las Palmas dar hittar ni det basta affarerna och museerna, kyrkor, harlig badstrand.Kontakt med lokalbefolkningen mm. Ta er till kopcent. El Muelle som ligger i hamnen ett stalle att rekomendera.Ta en busstur i Las Palmas , han som kor bussen talar Svenska.
  Med utgangspunkt fran Santa Catalina-parken gar forsta rundturen redan 09.30 pa morgonen och den sista turen for dagen avgar kl. 17.45. Drygt 20 000 turister utnyttjar varje ar mojligheten att under ungefar 1.5 timma i sakta mak förflytta sig i en rundtur som borjar och slutar i Santa Catalina-parken.


  Vecendario har inget att komma med om du jamfor vad som finns inne i stan.

  ZR
   
 7. ewat

  ewat Medlem

  Hej!
  Håller med Zaro. Vecindario o Atlantico är inget mot vad Las Palmas shoppingcenter är. Har varit både på El Muelle o Las Arenas o gillar Las Arenas bäst. Tag buss nr 47 från Catalinaparken så stannar den utanför Las Arenas.
  Zaro har rätt, där är jättemycket att titta på i Las Palmas, jag älskar Las Palmas.:) Jag o min dotter var där i oktober o vi har aldrig gått så mycket som vi gjorde då o tittat på så mycket. Bara Las Canterasstranden är något att titta på.
  ewat
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis