San Agustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lindis, 16 oktober 2004.

 1. lindis

  lindis Medlem

  :)Någon som varit på San Agustin och kan berätta lite om vad som finns att göra, stränder shopping, väder m.m.
  Åker dit i mitten av Januari med mamma och lillasyster.

  Linda
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Bada förståss[8D]och shoppa i shopingscentret, massor att titta på.
  Gå den långa strandpromenaden från San Augustin, stanna gärna i juicebaren (som ligger på träbron) och som sedan fortsätter förbi Playa del Ingles och Maspalomas, man kommer ännu längre om man orkar gå till nästa shopingcenter. Jag rekomenderar att ta solhatt på, det kan vara lite blåsigt.
  Jag har själv gått hela vägen 3ggr. Det tar en hel dag om man ska stanna och titta i varje affär.Det är inte så dyrt att åka taxi, och då kan ni gå på marknad i San Fernando,(kommer inte i håg vilka dagar det är) det är kul, men kan vara påfrestande då alla vill att man ska köpa av just dem. Där finns det färsk frukt att köpa tex jordgubbar.
  Sedan går det ju bussar till Palmitos Park, har inte varit där själv men har sett en del av showen (djur och blommor). Svenska kyrkan i San Augustin kan man fika på och träffa andra svenskar. Vi har gift oss där och brukar hälsa på hos de trevliga människorna.Det har öppnat en ny "badpark". Kommer inte ihåg namnet. Men det finns broshyrer att få på bussen till hotellet, sedan kanske ditt resebolag har ordnat någon utflykt. Vi planerar att åka dit för 6:e gången, i mars nästa år. Hoppas ni får en trevlig resa!

  Anneli
   
 3. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Vi har kom hem den 16/10 efter 2 veckor i San Agustin. Vi hade varm och soligt väder och blev härligt bruna. Jag rekomenderar att ni hyr en bil och tar er ut på egen hand för att utforska ön. Då kan man stanna var man vill så länge man har lust och slipper anpassa sig efter resebolagens tider. En tur upp i bergen är en upplevelse. Besök gärna Palmitos park och se deras örnshow. Tycker du om smycken är ett besök på Canarien Pearl en fröjd för ögat. Det är fritt inträde och man kan bara titta om man vill så plånboken kan vila om man har lust. Jag hoppas att ni får en trevlig vistelse på ön. Karin
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis