San Agustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av persoren, 23 november 2004.

 1. persoren

  persoren Medlem

  :DHar just kommit hem från en vecka i San Agustin. För första gången hade vi lite otur med vädret. Halva veckan var mulen men den sista delen var solig. Det var varmt och skönt hela tiden ( +26-27) så det gick ingen nöd på oss. Vi var ett gäng på 8 personer och vi hade väldigt skoj. Vi åt middag en kväll på restaurang Gorbea, högst upp på Gloria Palace Hotel. Vi bjöds en vidunderlig utsikt över San Agustin, maten var mycket bra och priserna inte värre än på andra ställen. Att rekommendera.
  För övrigt var det Tre Hjärtan som fick de flesta middagsbesöken. Som vanligt bjöds man god mat och fin service. Tack Enrique, Alfonso och övrig personal.
  Nu är vi som sagt hemma igen men vi har redan börjat prata om nästa hösts San Agustinresa. Vårt smultronställe.
   
 2. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Åk två veckor istället... Man hinner göra mer och så får man procentuellt mer bättre väder, av erfarenhet. Dessutom försvinner 2 dagar till att resa och aklimatisera sig.

  Håkan
   
 3. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Ja visst är San Agustin ett riktigt smultronställe. Vi har aldrig provat Gorbea, men det kanske vore en idé. Vi gillar precis som du maten och servicen på Tre Hjärtan. Vet du vad den "lille" snabba servitören som pratar så bra svenska och som brukar jobba i Göteborg på sommaren heter? Är det han som är Alfonso? Kanske du vet. Var brukar ni bo? Vi har redan förbandsbokat resan till oktober 05 så väntan är lång. // Karin
   
 4. persoren

  persoren Medlem

  Du har alldeles rätt. Den lille "löparen" är Alfonso.
   
 5. Erik

  Erik Medlem

  Hehe, Alfonso kan man ju bara inte glömma.. e det någon som vet vad en restaurang/barägare vid namn Sven har restaurangen? Den lär finnas på centret i san agustin men det är så många restauranger där...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis