San Agustin's bästa resturang

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av micke63, 10 augusti 2005.

 1. micke63

  micke63 Medlem

  Hej
  Vi är precis hemkommna efter två underbara veckor i San Agustin.
  Vi provade en massa olika resturanger när vi var där, både i San Augustin och i Playa del Inglés . Den med absolut bästa maten och bästa personalen hittade vi i San Agustin's köpcentrum.

  Vi kan varmt rekomendera resturang Sailor... ***** (5 stjärnigt tycker vi)

  Fam Karlsson
  Märsta
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Här är en som kan hålla med om ovanstående :D!! Jag längtar redan dit. Vi har besökt restaurangen var gång vi varit där, 6 år i rad.

  Anneli
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Hur är prisnivån på Sailor?
   
 4. micke63

  micke63 Medlem

  Sailors priser är relativt bra. Vi var 5 personer (2 vuxna & 3 barn) som åt varmrätt, efterätt, vin till maten för de vuxna och ibland även Irish Coffee efter maten . Jag vill minnans att notan hamnade någonstans mellan 60-75 Eur ...
   
 5. klara

  klara Medlem

  Förra hösten var jag och min make i PDI i 14 dagar. Det hände vid ett par tillfällen, att vi blev sugna på svensk husmanskost, hur konstigt det än låter, så vid tog bussen ut till San Augustin. Där hittade vi en svenskägd resturang, som heter Svarta pannan. Den kan vi varmt rekomendera, med både god mat och tillmötesgående personal.
   
 6. Pellis

  Pellis Medlem

  Svarta Pannan i San Agustins köpcenter har stängt, det ligger en annan restaurang där nu. Det var stängt i maj redan och då trodde jag att det var sommaruppehåll men i juli hade någon annan öppnat där. Tänk, Sailor har jag hört flera tycka bra om och vi gick aldrig dit...
  I somras var det Grill Paco som var bäst för oss, några riktiga nerköp med Vietnamesiska sjötungor *urk*. Runt Meloneras finns det många trevliga och fina restuaranger med lite högre priser förstås.
   
 7. Datorgumman

  Datorgumman Medlem

  Priser på Sailor feb 2005:
  Öl 3,16
  Capuchino 1,95
  Pizza 4,96 - 6,01
  Irish Coffee 3,61
  Kött på sten 13,80
  Husets vin ett glas 1,65.

  Samma priser som i feb 2004! (sparar alltid kvitton från våra resor)
  Äter alltid ett flertal gånger på Sailor när vi är där. Trevlig personal och bra mat.
   
 8. micke63

  micke63 Medlem

  Jag måste instämma personalen är jättetrevliga på Sailor, en av de få resturanger där man i lugn och ro kunde få läsa på menyn utan att dom kastade sig över sig och ville att du skulle äta där.

  Maten är också jättebra.... Kan verkligen rekomendera SAILOR
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis