San Augustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 6 november 2005.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Hej, jag har nu bokat resa till San Agustin men det är inte förrän i mars :-( så längtar kommer bli lång :) Men nu undrar jag, jag har aldrig varit i San Augustin. (GC har jag varit på två gånger tidigare.) Nu skulle jag vilja ha lite tips på bra restauranger, är det långt till San Fernando och vad går det för bussar från San Augustin? Säkert kommer jag på flera frågor ju närmare jag kommer till resan ;)

  Annelie
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej! Det är inte långt till San Fernando från San Agustin. Du kan ta buss 30, som går mellan Las Palmas och Meloneras. Det går kanske fler bussar, men det var den som jag lade märke till, när vi väntade vid bussstationen i Meloneras. Vi har precis kommit hem från Meloneras, efter har haft en underbar semester därute. Kanonställe, som jag varmt kan rekommendera. Vi tänker ta en tvåveckorstripp dit nästa år också i oktober, men vi tänker ta en avstickare på en vecka, eventuellt då till en annan semesterort på gran canaria, utom Playa del ingles. Där har vi varit sju gånger och har tröttnat lite grann på det. Det kanske finns någon forumare som kan ge mig lite förslag. Hälsningar Klara
   
 3. klara

  klara Medlem

  För att förtydliga mig, så tänkte vi ta den där avstickaren till någon av de andra semesterorterna i slutet på juni eller i början på juli nästa år. Klara
   
 4. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej!
  Vi har varit i San Augustin2 gånger. Det finns många bra resturagner i shoppingcentrat. Sedan brukar vi gå strandpromenaden in till Playa Ingles där det finns gott ställen att äta på. Om du tycker om sol o bad får du inte missa lokalbussen nr01 till Anfi Beach (Patalavacka).
  En underbar strand med sand från Bahamas. Måste bara åka dit varje gång vi är på Gran Canaria.
  Om du går in på My travels hemsida har de många bra restips bl.a från San Augustin.
  Vi åker till San Augustin den 22 februari. Var där i februari i år. Vi tycker om att bo där för att det är så lungt och ändå så nära till Playa Ingles.
  Hoppas du får en trvlig semester
  Riggan

  Riggan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis