San Augustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av asa, 19 februari 2007.

 1. asa

  asa Medlem

  Hallå allihopa!
  Om cirkus tre veckor bär det av till San Augstin för oss, 7 vuxna och en 2-åring. Min pappa fyller jämt när vi är där, och vi skulle vilja fira honom på något sätt. Är Garbos ett bra alternativ? Eller finns det andra roliga ställen?

  Ge gärna andra tips och råd om San Augstin. Vi har varit i Maspalomas och Puerto Rico förut, men aldrig i SA. Vi kommer att bo på Sunsuites Carolina, vet någon hur det är? Det skulle vara kul att höra era åsikter ;)

  Tack på förhand!
   
 2. persoren

  persoren Medlem

  Hej!! Högst uppe på Hotel Gloria Palace finns en restaurang, som heter Gorbea med underbar utsikt över hela San Agustin och havet. Mat och service är också förstklassig och ändå är priset inte annorlunda än på andra ställen. Att rekomendera för en födelsedagsfest.
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Åsa. Vi brukar alltid åka rill San Agustin när vi besöker Gran Canaria. Har inte varit på Gorbea men planerar att äta där när vi åker ner i maj. Annars tycker vi mycket om Tre Hjärtan som ligger högst upp i köpcentrat. God mat och bra service i vårt tycke. Min bästa väninna bodde på Carolina förra året i september och hon var och är fortfarande lyrisk över hotellet. Toppen enligt henne. När hon fyllde år i feb kom det ett grattiskort från hotellet och det hör ju inte till vanligheterna. Jag tror att ni kommer att bli nöjda med er vistelse i San agustin.
  Karin
   
 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, Åsa!
  Kan bara instämma med föregående skrivare. Vi har inte ätit på Gloria men funderar på att gå upp dit i år. Vi bor ju strax nedanför.
  Sunsuites Carolina har jag inte bott på men vi går ofta förbi där när vi bor i San Augustin.. Det ser jättetrvligt ut och nära till allt.
  Måste fortsätta att packa, åker ner på onsdag till San Augustin.
  Ha det bra här hemma[8D]
  Riggan

  Riggan
   
 6. asa

  asa Medlem

  Åh tack ska ni ha! Gorbea restaurangen låter jättebra, tack för tipset om den! Och jag måste säga, att hittills har vi fått så bra service från hotellet när vi har mailat och bokat spjälsäng etc., vi har alltid fått väldigt snabba svar och de har varit väldigt tillmötesgående. Och eftersom pappa är något av en travfantast så har jag varit i kontakt med en som heter Lena som driver ett cafe därnere i SA, där hon visar travet direkt från Sverige. Också henne har jag fått jättefin service av. Så än så länge är vi jättenöjda, och då har vi inte ens kommit dit ännu ;) Vi ser väldigt mycket fram emot det! Ha det så jätteskönt där nere Riggan och spara lite sol till oss också ;)
   
 7. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Åsa. Ja, visst är Lena en trevlig tjej. Min sambo är också travintresserad så vi brukar besöka Lenas café när vi är på plats. Lena är för övrigt gift med Enrique som äger Tre Hjärtan, han är lika trevlig som sin hustru och pratar felfri svenska. Hoppas ni får det bra.
  Karin
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis