Semestern är räddad

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av saab, 28 februari 2007.

 1. saab

  saab Medlem

  :DI dag kom bekräftelsen från ving betalt och klart
  sunwing arguinguin 27 juni 2 veckor underbart.
  nån annan som skall dit i sommar?:D[8D]:D[8D]
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Ska inte till GC i sommar men jag ska dit snart :) fick biljetten i dag. Det känns lite mer verkligt när man har fått biljetten.

  Annelie
   
 3. Murvill

  Murvill Medlem

  Anneghost Såg att ni också skulle till Amadores fast veckan efter oss.
  Vart ska ni bo!
  Vi bor som vanligt på Palmera mar men är intresserad av tips om andra hotell ifall Ving tar bort vårt hotell en vacker dag.
  Vi är ju så förtjust i solnedgången från balkongen och att det är sol där ända tills den försvinner i vattnet.:D[8D]
  mvh "Murvill"
   
 4. anneghost

  anneghost Medlem

  Murvill, vi ska bo på Gran Amadoras, reser med Apollo. Förra gången jag bodde i Playa Amadoras så bodde jag också på Palmera Mar fast då hette de något annat och jag kan bara hålla med om att utsikten är enorm och solnedgången också. Men nu vill jag ha nära stranden eftersom jag har med mig barnen :)


  Annelie
   
 5. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Är det inte lite ondöigt att åka till värmen närvi redan har värme i Sverige. Sverige som är som vackrast på sommarhalvåret! Gra Canaria är som vackrast övrig tid på året!
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Jag älskar i alla fall Gran Canaria mest på sommaren! :)

  /Anna :)

  P.S. Gran Canaria under höst/vinter halvåret är inte heller helt fel.....
   
 7. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, jag ska ju dit i sommar! Flyger med "grisflyget" Iberia, usch vilka avgångstider...ångrar mig så att jag bokade detta men just i den stunden hade inte Spanair lagt upp sina flighter. Melker och jag åker den 23/6 - 24/7

  Övriga familjen flyger direkt med Ving och Apollo, vilket direkt påminner mig om att jag också kanske måste se över slutbetalningen snart så flygbolagen inte blandar ihop mina bokningar. Att det inte finns rabattkort på flygen dit, skandal!
  Det är mitt andra hem, mitt andra hjärta men precis liksom Anna tickar Norrlandshjärtat fortfarande...


  Anna, vi måste allvarligt se över om vi kan träffas? Hur många veckor ska du vara där?
   
 8. chica

  chica Medlem

  Timrå är klara för slutspel efter en mycket bra match mot Färjestad (1-0 efter förlängning).
  Härligt att sportlovsvädret var så bra på GC!! Själv åker jag på söndag till en annan kanarieholme (Tenerife). Jag är oxå norrländska med hjärtat i Spanien ( Andalusien som numero uno och kanarieöarna tätt därefter).
   
 9. anamogán

  anamogán Medlem

  Pellis: inte visste jag att du skulle ner till sommaren också!

  Jag har inte ännu bokat flyg men håller utkik med alla bolag för att hitta bra och billiga flygstolar. Problemet som jag nämnde i ett inlägg tidigare är att jag tycker att vissa flygstolar är dyra om man jämför med vad man kan finna till tex fastlandet. Men jag vet att det är längre bort så det har ju sin förklaring samt att det inte finns speciellt många lågprisflyg från Sverige till Gran Canaria.

  Vi kommer att åka när barnen slutat skolan, alltså efter den 13 juni någon gång. Mest troligt runt den 20/6. Blir borta ca 3 veckor. Kommer att bo någonstans i Maspalomas (gillar ej PDI [xx(]) så barnen har nära till San Fernando där deras kusiner bor.

  Hade varit kanon om vi kunde träffas! Med andra ord, det måste vi göra!!! :)

  Kram
  /Anna :)
   
 10. gladaeva

  gladaeva Medlem

  vi åker också dit den 27 juni! I två veckor. Ska bli hur bra som helst, första gången på gc men det låter så härligt att det inte kan bli annat än bra
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis