Shopping och lekplatser

Diskussion i 'Las Palmas' startad av Gumo, 11 augusti 2015.

 1. Gumo

  Gumo Medlem

  Jag har läst, på ett inägg, om olika shoppingcenter. Är Las Arenas bättre än "shoppinggatorna" i Las Palmas?
  Är det någon som känner till någon bra lekplats i Las Palmas?
   
 2. anbj

  anbj Medlem

  Hej

  Las Arenas är ett koncentrerat shoppingställe med lite av varje, och med ett stort varuhus Carrefour som har nästan allt både livsmedel och TV. I gamla stan finns många fina affärer om man letar kvalitet, i las Arenas finns det mer vanliga saker. S&A, Mediamarkt, blomsteraffärer, zoo/djuraffär, Outlet för El Corte Inglese som exempel mm. Översta våningen i Las Arenas har ett stort lekrum för barn, och en massa restauranger förståss.
  Lekplatser har jag sämre koll på, men långt norrut på Las Canteras, mitt i mot medicinkliniken finns en liten lekpark, kan ses via googlemaps https://www.google.se/maps/@28.1464...z37vXjWZM_AAMoAl9w!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
  En annan plats kan vara längre söder ut där gatan Calle Churruca går fram till Las Canteras. I El Muelle finns även grejer för barn på de övre våningarna, de bygger en pool/solarium söder om El Muelle och sedan ska man bygga ett stort akvarium strax norr om El Muelle. Vid Catalina parken finns ett museum för de tekniskt intresserade barnen, man får ta på allt!!
  Det finns säkert fler ställen l Las Palmas men jag har inte helt koll på lekplatserna där!

  Mvh

  Anders
   
  cattis2 gillar detta.
 3. Gumo

  Gumo Medlem

  Stort tack för infon Anders!
  Så bra det är med detta forum!

  Mvh
  Gunilla
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis