Sista Minuten..sanslöst billigt

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 27 februari 2008.

 1. rogman

  rogman Medlem

  Sitter å kollar priser på sista minuten på Ticket å hittade flera resor under 1.900:- för en vecka. Den billigaste endast 1.400:-

  Då har jag 2 frågor:

  1/ Är inte det ovanligt billigt?
  2/ Hur länge kan det "hålla i" sig tro?

  RogMan[8D]... som nästan e på väg...
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Fråga 1: Svarar jag vet ej
  Fråga 2: Snart är det påsklov och då kan jag tänka mig att det finns mindre platser kvar och att priserna därmed går upp......
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, det är otroligt billigt att åka nu!!! Blir helt sjuk av att jag inte kan åka nu...typiskt! Igår hade Ving stolspriser för 499:- och med hotell tror jag att de hade platser för 1.200:-.

  Åk vettja!!! Tror att priserna håller i sig runt en vecka till fram till 8 mars sen ökar det igen eftersom påsken är i antågande!
   
 4. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Som gammal resebyråräv är jag säker på att det är efterfrågan som gått ner, då går priserna ner också. Det är säkert en nedgång fram till påsk. Det blir ibland "luckor" i säsongen för byråerna, och då säljer man billigt för att få in något över huvud taget.Att rädda förlusten helt enkelt.Och att veta hur länge en sån här period håller i sig är omöjligt. Resebyråerna har folk som bevakar detta noga, går försäljningen upp, stiger priset automatiskt.;)
   
 5. rogman

  rogman Medlem

  Funderar starkt på det....men schemat vill inte just nu. De e typiskt.
   
 6. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Schemat går alltid att ändra. Det är bare å åk Rogman :D
   
 7. Daniel_SFR

  Daniel_SFR Medlem

  Det underliga är att efterfrågan verkar vara så låg trots att det är sportlov runt om i landet. Du som har erfarenhetet - höjs inte efterfrågan efter solresor av sportlovet något nämnvärt? Det var samma visa förra året runt sportlovstider - ofattbart låga priser...

  Hälsningar Daniel!
   
 8. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Ja de är jättesvårt att svara på, jag tror att resebyråerna själva river sig i håret och undrar.Min teori är att man inte vill spendera FÖR mycket pengar på sportlovet.Man satsar mer på huvudsemestern.
  Eller att på grund av dåligt med snö i nästan hela landet, så åker man till fjällen för att njuta av snöaktiviteter.;)
   
 9. Daniel_SFR

  Daniel_SFR Medlem

  Det stämmer nog. Det är väl sällan föräldrarna har ledigt under sportloven, och de skickar troligtvis sina ungar hellre till någon skidort inom Sverige än ända till Kanarieöarna om de ska vara borta på egen hand.

  Hälsningar Daniel!
   
 10. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Men brukar sportlovet vara en resa till sol och bad? Är det inte mer intresant att åka till fjällen?
   
 11. Ingela

  Ingela Medlem

  Hallå!

  Jag tycker att det låter så konstigt att de skulle vara billigare att åke charter på sportlovet[:0] När mina barn gick i skolan och vi skulle iväg så hade alla charterarrangörer ett sportlovstillägg på sina resor och det innebar runt 1000 kr extra för en familj[|)][:p] Men det kanske var så att de grävde sin egen grav??? Familjerna kanske valde skidsemester istället då[:0][:0][:0]

  //Ingela
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis