Sista minuten tips?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Nick08, 30 augusti 2005.

 1. Nick08

  Nick08 Medlem

  Jag funderar på att åka ner på sista minuten.[8D] Åker nån gång i höst/vinter. Tänkte fråga om nån har lite tips om tex bra perioder att åka ner när det är lite billigare på sista minuten....inte under högsäsongen då förstås. Kanske tips på nått Resebolag som man ska undvika?
  Fritidresor i Bahia Feliz var inget för mig,[xx(] så nu vill jag nog hamna i Maspalomasområdet.
   
 2. kattis

  kattis Medlem

  hej jag brukade gå in på olika bolag typ som: travelpartner.se eller travellink.se eller sistaminuten.se! men snart börjar stearling att flyga men det är endast flygstolen!hoppas att det hjälpte dig lite

  kram kattis
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej! Fin hemsida du gjort förresten! Jag tycker att Ving och Always har bra hotell just på Gran Canaria. Om man vill hitta bra priser tror jag att man hittar det främst i nov efter höstlovet och sen i börja av december. Billigt är det också i slutet av jan och början av feb INNAN alla sportlov börjar. April är också en hyfsat billig månad att resa ner.
  Nu i oktober åker alla "flyttfåglar" ner så det är ganska dyrt men jag ska ändå (tror jag) försöka hitta en billig stol i oktober.
   
 4. kattis

  kattis Medlem

  hej jag har hittat en billig stol för endast 800:- man måste vara snabb när dt gäller att hitta billiga stolar!
  kramen:D
   
 5. Nick08

  Nick08 Medlem

  Tack för alla tips. Jag åker nog ner i november, efter lovet. Kul att ni gillar sidan.[:I]
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  ....eller Luftgrop har också sista minuten..[8D]

  Anneli
   
 7. Zaro

  Zaro Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis