Sista Minuten

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 25 januari 2009.

 1. rogman

  rogman Medlem

  Sitter å "planerar" en sista minuten resa. Jämför priser och sånt för att pricka in en så billig resa som möjligt. Samtidigt som jag sniffar mina favvo sololja och läppjar Ron Miel.

  Bumpen, du är väl expert på området.:D.vad säger du? Finns det möjlighet att "förutse markanden" så att säga? Hjälper det att jämföra tidsperioder? Funderar på att åka ca mars-maj. Men inte på påsklovet.
  Måste kunna planera lite i förväg när man är mellan jobb...
   
 2. elsueco

  elsueco Medlem

  En tumregel är att försäljningen går ner lite, just före och just efter barnens skollov. Alltså hittar man som regel bra sista minuten priser i mitten av december och i perioden efter jul-/nyårshelgerna fram till februari.

  Just nu finns det väldigt låga priser hit.

  Charterarrangörerna avslutar sin vintersäsong här, just efter påsken och efter 15 april är det ett mycket litet utbud och liten sista minuten försäljning.

  Tror att du får svårt att hita riktigt billiga priser i mars och påsken är relativt sent iår och sammanfaller med arrangörernas säsongsavslutning.

  Kolla Norwegian, ded flyger varje vecka från Stockholm och till riktigt bra priser.
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  elsueco: tack för dessa matnytiga tips. Wish me luck...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis