Ska vi köpa en Anfi del Mar timeshare andelslägenhet?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av 6carina, 3 januari 2008.

 1. torpare

  torpare Medlem

  Nej elsueco, det är just i detta problemet ligger. När man köper in sig i TS i Spanien blir man regelmässigt inte ägare till något. Man blir inte direkt delägare i fastigheten på så sätt att man står för en del av lagfarten. Man blir heller inte indirekt ägare genom att man ägen en andel av en bostadsrätt.
  Det man förvärvar är inte annat än en rätt att nyttja lägenheten.
   
 2. elsueco

  elsueco Medlem

  :D Ja där ser man, det man får höra från den branschen skall man ta för vad det är d.v.s. det är alltid "salestalk".

  Visste att det tidigar var som du "Torpare" beskriver, men fick för något år sedan en lång utläggning utav en Salesmanager på Anfi, att det nu blivit ändrat. Nu skulle varje andelsägare har sin "Escritura" som var inskriven hos "Registro de propiedad".

  När jag tänker efter är jag inte förvånad... sanning, etik och moral står inte så högt i den där branschen.
   
 3. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Käre Bronzom
  Jag tycker inte att man drabbats av hjärnsläpp om man börjar fundera på att det skulle vara en bra idé
  att investera några tusen euro för att få ett "eget" smultronställe[^] att kunna återvända till år efter år.
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  Jag kan förstå att Bronzom tyckte jag fått hjärnsläpp för han vet mina åsikter gällande ägande köp etc av LGH på Anfi. Jag kan bo där om jag skulle vilja utan att köpa en lägenhet..typ över en helg.
   
 5. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Bäste polare Emtehed ! De var ingen kritik mot Anfi. Men som mycket riktigt Cina skriver, så har hon aldrig visat speciellt intresse av att köpa där. Vad jag kommer ihåg så har Anfi fått mycket beröm här på forumet, speciellt stranden.
   
 6. timi

  timi Medlem

  solis: Det är ju samma sak som på ett hotell, man har bott där andra bott :S
  ---------------------------------
  Senaste gången vi var på Anfi så gick vi en rundtur på ca 3-5 timmar, sedan bjöd dem oss på baugetter och så gick vi och pratade lite, efter att ha suttit där i 3-4 timmar så hade vi äntligen köpt en andelslägenhet (2a).

  Nästa dag så flyttade vi in i lägenheten, fyfan vad skönt det var. Vi gick och badade, fick gratis turer till Mogan, solstolar till Anfi Beach, champange och massor av saker :D

  Jag rekommenderar anfi, absolut.

  Förstår inte riktigt varför dem skulle offra 11 timmar på att lura folk, dem hade ju stora kontor, stora revisoravdelning. Nu bygger dem även en anläggning för golf (som vi också fick rundtur i) som var helt fantastiskt, personalen var helt undebar. Det är inget scam eller något, vi läste igenom kontrakt osv och vi håller just nu på att värva våra kompisar :D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis