Skaffa eget?

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Björn, 25 december 2006.

 1. Björn

  Björn Medlem

  Första julkortet varje år kommer från Gran Canaria, första stället vi bodde på, Parque Nogal i Maspalomas, "envisas" med att skicka en julhälsning varje år vilket är väldigt uppskattat, tror nog att alla i familjen skulle sakna kortet om det inte låg i brevlådan i början av december. I alla fall, jag tog med mig kortet till jobbet och satt upp det där som omväxling och en av mina kollegor fick syn på det och sa, -"ni som åker dit varje år, flera gånger om året dessutom, varför försöker ni inte få tag på något "eget" istället för att hyra in er på nån bungalowsanläggning?"... Ja, vad svarar man på det?
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Det är väl jätte trevligt att få julkort från hotellet :)

  Ja...viljan finns ju iaf hos oss att skaffa eget på GC...men inte är man gjord av pengar...det är ju en smula dyrt att köpa sig något där nu...det skulle man gjort på 60-70 talet...det skulle vara om man var ett par familjer i bekantskapskretsen som köper något ihop och kan samsas om veckorna man vill vistas där [:I]... annars är det för våran del att spara ihop eller försöka sig på att vinna en hög med pengar:D vilket aldrig skulle infinna sig i mitt liv;)

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis