Skogsbrand på Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 30 juli 2007.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag pratade med norska star tour på förmiddagen idag och hon sa att branden på Gran Canaria är under kontroll men den på teneriffa har de ej kontroll på än.
  Cattis
   
 2. thn_micke

  thn_micke Medlem

  hej åker enr till playa del ingles om några dagar, är det någon som vet hur läget är där nere nu?

  MVH//Mikael
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Som du kan läsa ovan är branden under kontroll. Resenärerna till Playa Inglés berörs knappt av branden fick jag till svar igår när jag kontaktade mitt resebolag som jag ska åka med. Åker ner den 8e till Bahia. Vart ska du och när åker du?
  Cattis
   
 4. anneghost

  anneghost Medlem

  Man får verkligen hålla tummarna att regeringen håller vad de lovar!
  Ja det kanariaska folket är ett folk med hjärta av guld, jag har själv erfarenhet av det. Jag känner med familjen till pyromanen, jag hoppas att de inte behöver lida för vad han har gjort. Tack för att du håller oss uppdaterade! Det är en lång återbyggnadstid för dem på ön nu. Vi hade en stor skogsbrand för några år sedan här ute i Haninge, i Tyresta by, den höll på i flera dagar och ödelade mycket med skog. Nu har skogen börjat att återhämta sig och det har även kommit växter som inte har funnits där tidigare....

  Annelie
   
 5. thn_micke

  thn_micke Medlem

  hej tack för svaret cattis. Jag åker ner den 15 till playa del ingles och ska på los arcos i två veckor. Ska bli helt underbart att komma ner med tanke på vilken "kanon" sommar vi har haft här i Sverige iår.

  MVH//Mikael
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  guanarteme (och alla ni andra som bor längre perioder på GC)
  vill jag tacka för att ni direktrapporterar hur läget är ;)
  Lite kan jag ju snappa upp via Canarias7.es men inte allt och då är det ju guld värt om man får hela sammanhanget i rätt ordning ;)
  Vi får hoppas att Aqualand och alla andra ställen som är mysiga att åka till rustas upp och att det kanske rent av blir till det bättre om några år.

  Anneli
   
 7. Cina

  Cina Medlem

  Hej..allt ar lungt nu..tur att ingen har omkommit.
  Ag. Sur ar oppet min dotter kom darifran kl 17.00.
  plmitos park kommer att reparera sin anlaggning om ett halv ar - 1 ar ska det vara som forr.
  palmerna kommer tyvarr att ta 30 ar att vaxa upp igen, enligt konroll nu, ar skadan mindre an man befarat men stor skada pa naturen ar det.
  skont att vara tillbaka i stan igen efter en veckoslut i syd.
  det ar sa jakla varmt att sova utan AC.
  hoppas i alla har det bra det har jag..venga
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis