sköna bad

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Cosmo, 25 september 2006.

 1. Cosmo

  Cosmo Medlem

  Eftersom inte havet är så värst varmt i februari vart åker man och badar med sina barn. Tips på pooler som e riktigt goa önskas.De här vattenparkerna är deras pooler uppvärmda i februari? har ju inte lust att betala dyrt och bada kallt.
   
 2. R Nublo

  R Nublo Medlem

  ...fins en del bra pooler som är uppvärmda under vintern. Den "kommunala" poolaanläggningen i Puerto Rico är uppvärmd och inte så dyr. Men då e det inga rutchbanor å så ...förståss. Completed the anfi challenge= que?= vad betyder det...visst havsvattnet på Anfi är inte varmt men det finns mkt som uppväger detta där..där har dom oxå pool anläggning men då måste man förståss vara medlem..
   
 3. Trams

  Trams Medlem

  Hej Cosmo!
  När vi har varit ner i December så har det varit svin kallt på vattenparkerna . Så jag tror nog inte att dom e uppvärmda i februari heller! Det var varmare i havet faktist!
   
 4. Björn

  Björn Medlem

  Ocean Park, Aqua Sur (Aqualand) och Atlanten har besökts i december 2000 och inget av ställena upplevdes som förödande kalla, fast allt beror ju på individen som sätter tårna i vattnet
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis