Snart åker vi vad jag längtar

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av n/a, 4 juni 2007.

 1. n/a

  n/a Medlem

  Hej!
  Har inte hunnit vara här inne på forumet så mycket under våren fullt upp med studier,söka jobb och familj men nu är det slut och vi åker på onsdag 13 juni till Sunwing Arguinegin för andra gången jag längtar.Jag och min man har varit mycket på GC inna barnen och mycket i just Arguinegin så det skall bli roligt.Sen blev jag extra glad när sönerna 8 år sa att de ville åka upp i bergen och kolla i år tidigare har det bara varit protester när man föreslagit bilutflykter men nu skall vi nog hyra bil i några dagar och se oss om.:)

  Biggan
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Härligt och jag är säker på att ni kommer få underbart väder. Jag kan rekommendera att ni hyr bil, det blir en helt annan frihet.
  Ha en underbar resa, får jag följa med ;)  Annelie
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag får önska Er en trevlig semester Birgitta Sylvén[8D]
  även om vi nu har fint här i Sverige så är det ju något visst ändock att komma till ön [:p] och åka i bergen är ju helt fantastiskt!

  Anneli
   
 4. Trams

  Trams Medlem

  Ha d så trevligt!
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Ha en riktigt skön semester! Längtar ner till ön, fast det är nog lika varmt här i Norrköping just nu!
  Cattis
   
 6. ulrica

  ulrica Medlem

  Önskar er en härlig resa, längtar också iväg men får vänta ett tag till.
  Ulrica
   
 7. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja trots att det är så varmt och skönt här hemma längtar jag också till jag åker! Det blir en annan lunk därnere och semester - så skönt! Ha en skönt vistelse på Sunwing, jag kommer att njuta varje dag och minut! Nedräkning - 13 dgr kvar!
   
 8. n/a

  n/a Medlem

  Nu är vi i princip packade och klara taxin hämtar oss 05.15 i morgon så det gäller att ställa alla klockor man har på väckning.Skall bli så skönt dag var det 2 skolavslutningar avslutning på fritis och ikväll har Johan en av mina söner avslutning på sin jumpa så det är full fart in i det sista men sen blir det avkoppling.
  Ha det nu så bra alla här på forumet.

  Biggan
   
 9. cattis2

  cattis2 Medlem

  Ha en riktigt skön och avkopplande semester. Längtan inför resan, packning, väntan är ju också en härlig del av resan. Vi åker om mindre än 3 månader till Bahia Feliz. Längtar sååå.
  Cattis
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis