Snart är det dags . . . . .

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av garcia, 13 augusti 2008.

 1. garcia

  garcia Medlem

  Nu är det bara en vecka kvar!!:D Jag kan knappt bärga mig. Ska bli så roligt. Blir skjutsad till flyget av min nuvarande och hämtad på Gando av min dåvarande. Det tycker jag är bra jobbat;).
  Det kommer bli mycket hälsande på vänner och släktingar, fester och Romerias, kul, kul!:)
  Någon som har tips på något som man bör se eller göra så är det välkommet[?] Det är ju ganska länge sedan jag var där och jag inser ju att mycket har ändrats.
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Ja du Garcia, nu börjar resfebern sätta in, va ute och tog in våra resväskor förut, så nu ska man börja så smått och plocka:)Man kan undra vad man gör vid denna tiden nästa vecka:DFår väl se om vi ser varandra på landvetter, annars gör vi väl säkert det på los arcos:)Här åskar det nu, och har gjort av och till ända sedan halv tio i morse[}:)] Nå väl vi hörs igen allihop innan avstamp kram marie[:p]:)
   
 3. garcia

  garcia Medlem

  Har också hört åskan från och till mest hela eftermiddagen. Vi bor nog inte så långt ifrån varandra? Min väska är också inhämtad från förrådet, synd att man bara får ta med 20 kg inkl. handbagage! Med tanke på hemresan åtminstone.
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Vi har beställt tio kg extra, vet hur jag är när jag packar, brukar nästan ha övervikt när vi åker från sverige, ha ha. Ja du bor väl i Lidköping[?] Vi bor ju i Trollhättan:)
   
 5. garcia

  garcia Medlem

  Visst bor jag i Lidköping:). Visste inte att man kunde köpa till extrakilon[?] Dyrt eller[?]
   
 6. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Det beställer du via tax free katalogen eller via tuiflys hemsida, man kan ju även beställa extra plats för benen, vi gjorde bägge dera, så 10 kg var kostade 300kr tur o retur, extra plats för benen kostade 200 kr per person tur o retur. Brukar alltid beställa för benen, men extra kilon började vi beställa när vi åkte i vintras eftersom dom blivit väldigt noga med över vikt:)
   
 7. Bumpen

  Bumpen Medlem

  garcia!

  Besök anfi och Putte en dag för en härligt baddag! Sen är det ett måste att hyra en bil och se bergen. Men det har du säkert gjort förut [?]
  Sen när du är i PDI måste du besöka mitt mecka Kasbah. Många härliga pubar i en slietn byggnad :D Men vilken härlig stämning gör ett ebsök på Turbo Pub. Så har du varit på mitt ställe i PDI [:]]
   
 8. garcia

  garcia Medlem

  Anfi har jag läst om så mycket nu på forumet så det blir ett måste. Jag har nog varit på de flesta ställen på ön, ja. Men kan man uppleva bergen en gång för mycket[?] Jag tror inte det. Det är helt fantastiskt! [8D]
  Visst är Kasbah slitet, det var det redan då för 20 år sedan. Men atmosfären uppväger det, tycker jag nog. Samma med Cita, också "gammalt" men mysigt var det i allafall. ;)
  Kul att Palmitos Parque har öppnat igen. Där kan man tillbringa en trevlig eftermiddag. Tänkte åka och titta på Mundo Aborigen också. Är det värt ett besök[?]
  Tack Cina för länken!
   
 9. Peter_W

  Peter_W Medlem

  Jag vill önska dig lycka till och hoppas du får en sjukt bra vistelse. Anfi är en självklarhet där är jag varje dag när jag är på Gc. Fika lite på El Cafe eller käka på den god kinarestaurangen med den underbara utsikten brevid. Tapas tapas får inte glömmas där jobbar min favorit.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis